Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert nem ertekeli a bokokat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem ertekeli a bokokat?

Figyelt kérdés
A lany akivel napok ota egesz napokat beszeltem leirtam neki egy aranyos lis uzit hogy "jo ejt, amikor felkelsz a nap ragyogjon a gyonyoru arcodra" Erre azt a valaszt kaptam hogy legyszi maradjon csak a jo ejt xD.. Es azt mondta hogy azert nem tetszik neki mert az ilyen uzenetek akkor jok amikor a lany es a fiu egyutt vannak. Ez igaz is, de hiszen en csak bokolni próbáltam neki, es jelezni fele hogy tetszik. Az osszes tobbi uzibe nem volt bok.
2019. aug. 8. 23:02
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Meg egy kis gesztusnak szantam. Ez miert annyira letamado uzenet?
2019. aug. 8. 23:05
 2/12 A kérdező kommentje:
De azt elmondta hogy ertekeli a kreativitasom
2019. aug. 8. 23:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Szolidabb bókokat mondj. Még nem vagytok abban a fázisban, hogy ilyeneket írj.
2019. aug. 8. 23:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Mint pl?
2019. aug. 8. 23:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha találkoztok, dicsérd meg pl a ruháját, de ne felületesen, hogy de szép vagy (mondjuk ez se rossz), hanem specifikusabb, pl hogy megy a szeme színéhez. Amúgy meg nézhetsz videókat flörtölésről, nagyon jól jöhet.
2019. aug. 8. 23:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Nagyon túl spilázod, de ha már napok óta irogatsz vele és még ilyet írtál neki, a válasz meg szerintem egy enyhe koptatás tőle, szóval buktad.
2019. aug. 8. 23:49
 7/12 anonim ***** válasza:
A másik dolog, hogy ne azért bókolj, hogy elismerést meg figyelmet kapj tőle, lényeg az, hogy elvárások nélkül mondd ezeket a dolgokat.
2019. aug. 9. 00:20
 8/12 A kérdező kommentje:
Utolso, remelem nincs igazad
2019. aug. 9. 00:20
 9/12 A kérdező kommentje:
Utolsso elotti*
2019. aug. 9. 00:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Egy szép lány valszeg már 300ezerszer megkapta az olyan bókokat ami a szépségére mutat rá keress olyan dícsérni való dolgod benne amit valószínűleg senki nem mondott még neki.

Pl. Valami szokását kiemelni vagy egy új hobbija vagy amit nem rég óta csinál vagy lehet test rész is (de itt is a lényeg az, hogy olyat keress amit még nem hallhatott pl szép bőr, aranyos orr, nyak)

2019. aug. 9. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!