Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek belém szeretett?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek belém szeretett? Fogalmam sincs.

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú akivel jóban vagyok (és bevallom eléggé be jön) Szóval beszélni akart velem de mivel holnap utazok a barátnőmmel 2esben nyaralni nagyon sok dolgom volt. Ezért egy hirtelen ötlet volt hogy jöjjön fel hozzám. Ő azonnal mondta hogy persze és 10 perc múlva itt volt ( ami számomra még mindig csoda mert minimum 20 perc tőle az út bkkval) szóval feljött, a szüleimmel közös lakásunkba (a szüleim a barátaikkal üdülnek) beszélgettünk, azt mondta hiányoztam neki. Én közben csomagoltam, szólt halkan a zene és mezítláb rohangáltam a szobámban ő meg az ágyamon ült. ( bár eléggé feszélyzett hogy előtte kell pakolnam a fehérnemüimet, na mindegy) a szekrények felső polcára csak pipiskedve érem el. Épp azan kutattam mikor megállt mögöttem a fülembe suttogta fogy baromi sexy vagyok és nagyon cuki a lábfejem, aztán arráb söpörte a hajamat, és nyakon csókolt. Majd mondta hogy sajna mennie kell és távozott. Szerintetek ő is többet érez irántam. Tudom hülye kérdés, de sosem volt barátom, udvarlóm vagy hasonló. Szóval...?

2019. aug. 6. 23:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagy valószínűséggel igen.
2019. aug. 6. 23:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
100%
2019. aug. 6. 23:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem csak lefeküdni akar velem?
2019. aug. 6. 23:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tetszel neki, de azért ne legyél könnyen kapható :)
2019. aug. 7. 00:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha le akar fektetni 1-2 hónap alatt, akkor valószínűleg szexre fog hajtani
2019. aug. 7. 00:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam, köszi a tanácsot!😂😂😂
2019. aug. 7. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!