Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítségre lenne szügségem 9 hónapja beszélek egy külföldi sráccal interneten. Találkozni szeretnénk sajnos ő nem tud bejönni az országba ezért azt beszéltük meg, hogy én mennék. Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2019. aug. 6. 13:41
11/16 anonim válasza:
Melyik arab országból az sem mindegy. Nem vetik meg mindenütt a nőket ez hülyeség, de azért Szíriába vág Tunéziába be menj ki xD
13/16 anonim válasza:
Jó ötlet amennyiben soha nem tervezel visszatérni..
14/16 16kh09 válasza:
Hülyeség volt már az is hogy beszélni kezdtél vele.. Ebből kapcsolat nem lehet, mármint ami normális. Nem vagyik ellene a távkapcsolatnak de ennyi távolság már sok lenne. 9 hónap azért nem kevés de elég se ahhoz hogy megtudd ki ő valójában. Én is azt mondom hogy inkább ne menj ki, ő is tud jönni Magyarországra ha annyira szeret
15/16 anonim válasza:
Ne legyél idióta.Ki ne menj.Én Ausztriába se tenném ki a lábam 9 hónap beszélgetés után egy kulfoldivel.Instant hogy elrabol vagy akármi. :D Egyszer élünk igen,de minek mondjuk ezt a mondatot ha a cselekvés után már nem biztos hogy élni fogunk?
16/16 anonim válasza:
Eszedbe se jusson! Nem a rasszizmus beszél belőlem, egyáltalán! Volt magyarországon elő arab barátom.
De nehogy eszedbe jusson neked kimenni az ő országába! Egyáltalán a szüleid ebbe hogyan egyeznének bele? Sose jössz haza, ha ő nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!