Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az jó lenne egy lány számára akit rég szeretek? (saját készítésű)
Figyelt kérdés
Én érted megtennék bármit!
Én érted megölnék bárkit !
Én érted lehoznám a napot!
Én érted,hogy ha kell meghalok!
Én érted kivágnék egy erdőt!
Én érted ószzejárnek minden mezőt!
Én érted bármit megteszek !
Én tőled egyet kérek igaz szerelmet !
(A címe:Én érted! )
2019. aug. 6. 08:53
1/7 anonim válasza:
Szeretem a verseket, és imádnám, ha kapnék egy nekem szólót, ez viszont elég gagyi lett.
18/L
2/7 anonim válasza:
Igen!!!Remélem értékelni fogja!!:D
3/7 anonim válasza:
Nem. Engem megijesztene, hogy bárkit megölnél, meghalnál. És persze erdőket se vágjunk ki.
Az ötlet jó. De ilyen fura dolgokat ne írjál bele.
4/7 anonim válasza:
Őszintén, ez elég gagyi lett. Mellesleg, ha környezetvédő a lány az erdős rész után úgy elhajt, mint a fene. XD Inkább írj egy másikat. 🤔
5/7 anonim válasza:
Hát őszintén nekem sem jön be a vers, alapból örülnék neki, de ez kicsit morbid, meg amúgy sem túl jó...
6/7 anonim válasza:
Azért lett gagyi mert túl erős szavakkal dobálózól. Elég csak egy a megfelelő helyre, mert így súlytalan a vers.
7/7 anonim válasza:
Ez egy kicsit átcsapott egy őrült zaklató versbe:D szerintem borzalmas, főleg ha nem ismeritek egymást közelről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!