Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy lánnyal nagyon jóba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánnyal nagyon jóba vagyunk már elég rég óta. Viszont én kicsit többet érzek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány. Nekem téneg különleges meg miegymás van esze ami nálam az mindent visz mármint nem úgy. Jókat beszélgettünk napokat kihagytam. Viszont kezdem érezni neki nem jövök be. Mivel én mennyiszer kerestem stb. Egyszer már találkoztunk. Látom mindig snap storyjába rak ki néha hogy rengeteg fiuval van. Viszont ma este fél 12kor ráirtam kicsit beszéltünk. Aztán elköszönt de küldött szívet. Második talinál. Szerintem elhivom hozzám. Vele akarok lenni és elmondani hogy én mennyit kerestem ő meg nem hogy kit érez. Szerintetek így jó?
2019. aug. 5. 00:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Hívd el és mondd el neki.. A többi fiú csak haverjai, nem hinném hogy nagy szándékai vannak velük, akkor már lenne valami. Téged vár hogy elmondd neki
2019. aug. 5. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!