Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Pillangók a hasban. Ez lenne az?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pillangók a hasban. Ez lenne az?

Figyelt kérdés
Ha a barátommal vagyok, néha előfordul, hogy kicsit összehúzódik a gyomrom és valami meleg érzés fut át rajta. Kicsit olyan, mintha süllyednek a gyomrom.

2019. aug. 4. 10:22
 1/9 A kérdező kommentje:
*süllyedne
2019. aug. 4. 10:22
 2/9 anonim ***** válasza:
13%
Fel is izgulsz? Be nedvesedsz?
2019. aug. 4. 11:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen. Forróság is elönti a testem. De ez miért is lényeges a kérdés szempontjából?
2019. aug. 4. 11:30
 4/9 anonim ***** válasza:
22%
Azzol fordulj a háziorvosodhoz!
2019. aug. 4. 12:27
 5/9 anonim ***** válasza:
26%
Valószínüleg terhes vagy ha ilyeneket csinál a hasad... Gratulálok!
2019. aug. 4. 12:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Már miért lennék terhes? Mivel olvastam erről a pillangós érzésről, mint a szerelem lehetséges "tünetéről", ezért kíváncsivá tett, hogy amit én érzek a gyomromban, az azonos-e ezzel, illetve, hogy más mit érez. Puszta érdeklődés volt a kérdésem.
2019. aug. 4. 12:38
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Cuki de nem egy álomvilágban élünk.
2019. aug. 4. 13:12
 8/9 anonim ***** válasza:
93%

Igen, szerelem jele, a többiek itt még hülyék

Bár a terheses válaszon kiegtem, szóval neked pacsi😂😂😂

2019. aug. 4. 15:24
 9/9 anonim ***** válasza:
91%
A "butterflies in my stomach" inkább azt az ideges állapotot jelöli angolul, amit pl. akkor érzel, amikor első randid van egy neked nagyon tetsző sráccal. Persze fene tudja, magyarul mi mindenre kezdték el mondani. Amit te érzel, az a fizikai vágynak a jele. Valszeg nem a gyomrod az, hanem a méhed (nézz utána anatómiai képeken, melyik hol van), az összehúzódásokat meg az oxitocin okozza, ami ilyenkor termelődik benned.
2019. aug. 4. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!