Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy mit érzek?
Van egy srác(ő lesz a srác1, hogy ne legyen zavaros később a sztori) akivel egy baráti társaságban vagyunk. Mostanában egy helyen önkénteskedünk. Az önkéntességi programokra ha megyünk, mindig felajánlja, hogy eljön értem kocsival, meg alapból tök rendes velem mindig és egy ideje úgy hiszem tetszem neki. Egy ideje már tetszik nekem is. Elmondtam a legjobb barátnőmnek aki szerint össze kéne jönnünk. A srác1 tegnap mikor a barátnőmmel beszélgetett felvetette, hogy össze kéne hozniuk engem meg egy másik srácot(ő lesz srác2) a baráti körünkből, mire a barátnőm megkérdezte, hogy ''miért neked nem tetszik?'' Erre a srác1 azt válaszolta, hogy nem dehogy. De szerintem csak azért mondta mert srác2nak valószínüleg tetszem, és valamiért azt hiszi srác1 aki össze akar hozni vele, hogy nekem is tetszik srác2. Ha elmondom neki, hogy nekem nem tetszik utána elmondjam azt is, hogy valójában nekem ő (srác1) tetszik?? Szetintetek van esélyem??
17/L
Mondd azt,h neked nem tetszik srác2!Azaz ne hozzanak össze vele!És utána nagyom figyeld a jeleket amiket srác1 küld,mert ha tetszel neki,akkor most kezd majd csak el nagyon próbálkozni nálad!Remélem sikerülni fog srác1-gyel!;DDe addig ne mondd el neki,még nem látsz legalább 3-5 jelet h tetszenél neki!Bármi kérdésed van,vagy csak tanácsot kérsz,nyugodtan írhatsz privátot!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!