Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen kapcsolatokrol?
Mit gondoltok arrol ha két tini jár egymással mondjuk ilyen 14-15-16 legyen a korosztály. Mert 17 évesen azért vannak már elég komoly pacsolatok.
Szoval ha mindent megbeszélnek és tényleg komolyak nem azok a tipikus gyerek természetűek, kiállnak egymás mellett, és valóban szeretik egymást. Persze egyelőre szex nincs (normális 14 évesek szerintem tudják hol a határ és várnak vele pár évet) Akkor mit gondoltok ha kb fél vagy egy éve együtt vannak lehet örökreszóló ez a kapcsolat? Vagy annak ellenére hogy nincs szex komoly kapcsolatnak számít?
Tartsatok naivnak, vagy hülyének vagy akármi másnak, de én hiszek az örök szerelemben. Nyilván ritka de létezik.
Sőt amióta a párommal együtt vagyok egyre jobban hiszek benne.
Mindenki azt mondta hogy a rózsaszín köd csak az első pár hónapban van, ahhoz képest mi 2 éve vagyunk együtt (tudom nem sok de nem is ez a lényeg) és nálam nem múlt el a rózsaszín köd sőt egyre erősebb ahogy az érzelmeim is.
Szóval én ezért egyre erősebben hiszek mindenben ami jó. Na ezt most jól kifejtettem :D
Én nem hiszek az örök szerelemben/barátságban, egyéb mesékben, viszont egyáltalán nem ítélem el a tini párkapcsolatokat.
Az a lényeg, hogy legyenek egymással:
1. őszinték
2. becsületesek
3. ŐK MAGUK határozzák meg a kapcsolatot, ők maguk döntsenek arról, hogy mit néznek el egymásnak, stb. Ne pedig egy sémába akarjanak beleilleszkedni.
Szóval felelősségteljesen viszonyulva egymáshoz teljesen helyénvalónak tartom.
Az meg, hogy meddig tart a szerelem, meg ilyenek, azokon teljesen felesleges őrlődni. Soha nem kell túlságosan előre tervezni, és kész, soha se tudjuk, mi hogyan fog alakulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!