Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 19 evesen mennyi az esélye...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 evesen mennyi az esélye hogy eggyutt maradjunk? Orokre?

Figyelt kérdés
Nektek hany kapcsitok volt es meddog tartott oszinten?
2019. júl. 24. 13:10
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon sok. És 21 évesen jöttem össze a mostani férjemmel. Ez már 15 éve volt.
2019. júl. 24. 13:58
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Én 23, most lesz 34. éve.
2019. júl. 24. 14:21
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

A nagyszüleim 16 évesen jöttek össze és 80 fölött is együtt vannak. Szerintem van rá esély, de ehhez az kell, hogy mindkét fél tegyen erre és akarja. Rengeteg nehézség lesz az évek során. Egyszerűbb kidobni és újat keresni. Ez a gond sok esetben.

Megfelelő kommunikáció, őszinteség kell.

2019. júl. 24. 14:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

3# vagyok, azt kihagytam, hogy az sem elég. Előfordulhat, hogy teljesen más irányba mentek el és semmi közös nem lesz bennetek idővel.

Én pl a 16 éves kori pasimmal ma egy 5 perces beszélgetésre sem lennék képes, annyira más irányba haladtunk, gyakorlatilag semennyire nem volt azonos a tervünk a jövőre, más felé mentünk, nem lennénk boldogok.

Gondolok most olyanra, hogy pl te 25 évesen külföldre akarsz költözni meg évente 5x nyaralni, gyereket egyáltalán nem akarsz. A párod meg már apa szeretne lenni, arra költeni, nem akar egyáltalán nyaralni, nem akar külföldre menni stb.. Lehet rengeteg olyan dolog, ami egyszerűen lehetetlenné teszi, hogy együtt maradjatok.

2019. júl. 24. 14:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi 17 évesen jöttünk össze a férjemnel és már 9 éve együtt vagyunk.

A lényeget már leírták előttem, esély van rá, de ahhoz, hogy ez sikerüljön, nagyon sokat kell tenni, dolgozni a kapcsolatért.

2019. júl. 24. 15:23
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Nincsen örók kapcsolat. Majd felnősz.
2019. júl. 24. 16:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

50-50 %

Ha baj van egy kapcsolatot, nem eldobni kell hanem megjavítani. Szerintem akármi lehetséges.

2019. júl. 24. 18:11
 8/8 anonim ***** válasza:

14- 2 év

16 - 4+3 év

20 - 3 hónap

23 - 6 hónap jelenleg is tart.

2019. júl. 24. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!