Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan és mikor hívjam el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és mikor hívjam el?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam, akit ismerek már 1,5 éve, de eddig csak távoli barátok voltunk, kedves volt velem meg minden, de neki is megvolt a baráti köre meg nekem is. Tegnap ráirtam jót beszélgettünk, az egyik témánál utaltam is a találkozásra, tehát ő mondta egy témáról hogy majd személyesen elmondja a véleményét, juttassam eszébe a suliban. Erre én azt írtam, hogy: "Remélem hogy a vakációban is fogunk találkozni". Nagyon tetszik a lány, szép és okos. Nem akarok sokat várni, hogy elhivjam találkozni. Ezért gondoltam hogy csütörtökön írok és a beszélgetés végén felteszem a kérdést. Hogyan irjam például így:" Nem lenne kedved velem sétálni eggyet a városban"? Válaszokat köszönöm.
2019. júl. 24. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Igen,jó amit írtál!Sok sikert!!:)
2019. júl. 24. 11:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, valaki még leirná a véleményét?
2019. júl. 24. 11:14
 3/8 Thispain ***** válasza:
86%

Az első válaszoló válaszának tartalmát csak erősíteni tudom, csak az "eggyet" szóból vedd ki az egyik g-t, mert az "egy" tővel kezdődő szavakat általában szimpla gy-vel írják.

UI: Sok sikert a sétához.

2019. júl. 24. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
57%

szerintem ez így pont jó! Nem kell túlgondolni és aggódni ezen, mert abból általában egy rosszabb helyezt sűl ki.

Ha valaki ilyen módon eéhív egy lányt, az magabiztosságra, határozottságra és lazaságra utal, ezt általában díjazzák a lányok.

Ha esetleg megkérdezi, hogy merre akarsz sétálni, akkor ne szükítsd le azzal az esélyed, hogy; xy utcán át a plázáig, onan a ..." mert ha annyira jól alakúl a beszélgets, akkor a végállomás elértével ennek vége szakad és lassan búcsúzkodni kezdtek majd és egy jó beszélgetésnek annyi. Egyszerűen mond azt, hogy útközben majd kitaláljátok... (hogy merre mentek).

Így a séta nincs korlátok közé szorítva, ha úgy érzitek, hogy még beszélnétek, akkor tudtok, és ha már érzitek, hogy tök jól alakult a dolog, de már elfáradtatok fizikailag/szellemileg és nem lenne túl produktív, akkor simán eltudtok búcsúzni bárhol, hisz a talinak ott van vége, ahol azt ti akarjátok.

Aztán fel a fejjel és sok sikert, ne görcsöld túl, a legjobb talán, ha úgy gondolsz a dologra, mintha csak egy baráttal találkoznál.

2019. júl. 24. 12:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok jó választ és a biztatást, majd jelentkezem
2019. júl. 24. 13:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt szeretném kérdezni, hogy ha közlöm vele a szándékom és ha véletlenül az lesz a kifogása hogy osztálytárssal nem akar összejönni, akkor milyen dumát toljak be?
2019. júl. 24. 13:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Valaki válaszól kérlek?
2019. júl. 24. 16:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szükséges "kimondani" hogy jártok. Csak érezze a kozeledesed és sejtése, hogy mit akarsz. Amikor már sokat találkoztak és sokat vagytok együtt, akkor viccesen megkerdezheted tőle, hogy "amúgy mióta is járunk?" Kicsit össze lesz zavarodva, mert nem fogja érteni (bár lehet gyorsan leesik neki) . Az biztos, hogy mosoly lesz az arcán. Ha azt mondja hogy nem is járunk, akkor kérdezd meg, hogy, nincs e kedve/mit szólna hozzá ha járhatók? Ez így elég laza és nem görcsös és kellemetlen. Őszintén nézz rá, lehetőleg a szemébe.
2019. júl. 27. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!