Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el?
Van egy lány, nevezzük Lilinek.Nos Lili egy nálam egy évvel fiatalabb(7-es) lány.Egyszer megyek WC-re,ahol Lili és két barátnője áll.Elmegyek mellettük,majd azt hallom,hogy mögöttem az egyik laány a három közül megszólal:"Te,ez nem az akibe szerelmes voltál?".Én hülye,nem fordultam meg,haem mentem tovább.Ezután ezt a történetet tovább meséltem legjobb barátomnak,és mondja,hogy nagyon nagy az esélye,hogy Lili az,aki szerelmes ("volt")belém.Egy pár nappal ezekre az eseményekre ismét megtörténik ez,és akkor már csak Lili az,aki abból a trióból ott volt.Így már nagyonbiztos vagyok benne,hogy tetszem neki(vagy legalábbis tetszettem).E tények miatt úgy döntöttem,hogy elhívom valahova.Itt kezdődik a probléma.Lili mindig legalább egy barátnőjével van,és szerintem érthető,hogy kettesben akarom elhívni.Akkor tudnék vele a legtöbbet beszélni,mikor az óráinak vége,és az iskola előtt áll,és várja,hogy barátnőjéért értejöjjenek,majd ezután elindul haza.De ez nekem nagyontapadósnak tűnik.Szóval várok ötleteket,hogyan hívjam el.
Előre köszönöm,ha valaki(k) válaszol(nak) rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!