Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 3 randi után amit elvileg ő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 randi után amit elvileg ő is élvezett, miért tűnt el se kép se hang?

Figyelt kérdés
Volt egy lany 3x taliztunk, 2.randin mar csokoloztunk meg kezenfogva jarkaltunk, a 3.utan meg egesz ejjel beszelgettunk, es tok jol esett nekem meg elvileg neki is. Mikor lefekudtunk azt irta orul h vagyok neki meg hogy fontos lettem neki nagyon.. aztan ra egy napra teljesen megvaltozott, vissza se ir meg semmi, pedig o javasolta meg h aznap menjunk moziba, de nem ir, csak lelattaz es ennyi..kerdeztem tobb lany ismerosom mikor csinalnak ok ezt, meg mi lehet ennekxaz oka de egyikuk se tudott semmit mondani.. valakinek esetleg tipp?
2019. júl. 21. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
32%

Lehet már van valakije, és mivel kezd megszeretni, de akivel eggyütt van, azt jobban szereti... így téged ráz le.

A tippem az lenne, hogy ő tudja mi/ki kell neki. Tartsd tiszteletben a döntését.

2019. júl. 21. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
1-esnek csak annyit, hogy az, hogy játszanak mások érzéseivel az meg már mindegy, nem?
2019. júl. 21. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:
45%

Ezt csak ő tudja, te arra tudsz reagálni amit tesz. De ha érdekelnéd, akkor keresne, szóval a legvalószínűbb hogy valaki más is a képben van. Koncentrálj magadra és a dolgaidra, írtál neki, nem írt vissza, viszlát akkor. Meghozta a döntését, ne engedd hogy játszadozzanak veled.

Plusz a jövőre nézve, ne a negatív oldaláról közelítsd meg, ezek "jó" jelek szoktak lenni - a kapcsolatban is valószínűleg ugyanígy eltűnne ha valami baja lenne, nem kommunikálna, nem tudnátok normálisan megbeszélni a dolgokat, amivel halálra van ítélve az egész, úgyhogy csak időt nyertél, hogy megtaláld a hozzád illő párt.

2019. júl. 22. 13:55
 4/7 A kérdező kommentje:
3-as, valószínű tényleg ez lenne amit írsz. így is tettem, nem írt nem írt, ez van, annyira nyilván engem sem érintett mélyen így 3 tali után, csak az egomnak esett kicsit rosszul hogy így kioffoltak:D
2019. júl. 22. 16:15
 5/7 anonim ***** válasza:
3 randi után gerincre vágott. Nem akarlak megbántani, de ha ennyire könnyen adod magad ne csodálkozz. Nem kellett sokat küzdenie,hamar megvoltál neki. + Amelyik pasi 3 tali után szexel, attól me várj sokat.
2019. aug. 10. 22:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Zavarta a helyesírásod.
2019. aug. 11. 13:52
 7/7 A kérdező kommentje:
telefonról írtam te nyomoronc
2019. aug. 13. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!