Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék randizni egy Külföldi lánnyal mit kellene tennem?
Előző válaszolóhoz szólnék elsősorban :)
Nem lehet így általánosítani, hogy a távkapcsolat nem működik. Személyfüggő, hogy kinek mennyi fér bele, ki mennyit lát a másikban, és látja-e annyira különlegesnek a másik felet, hogy bevállalja ezt.
20 éves vagyok, és 15 évesen ismertem meg a páromat interneten, 800 km volt közöttünk, gyerekként meg mégnehezebb volt megoldani a találkákat, hiszen egy gyerek nem mehet 800 km-t kedvére. Idővel egyre többet találkoztunk, komolyabb lett a kapcsolatunk és lassan egy éve együtt élünk. :)
Rengeteg embernek nem működik, és egy idő után az érzések egyszerűen meghalnak, van aki nem bírja hosszútávon, ez van. De nem mindenhol ez a helyzet.
A kérdezőhöz pedig: Szerintem ne vallasd őt, a félénk emberek még akkorsem mutatják ki olyan könnyen az érzéseiket, amikor valami nagyon erős érzelemről van szó, mert nagyon zárkózottak, adj neki időt, meg fog nyílni.
És egy tanács: a távkapcsolatba csak akkor érdemes belemenni, ha tényleg látsz benne valami olyan különlegeset, amit senki másban a környezetedben. És ha be tudod vállalni azt, hogy picit nagyobb áldozatokat hozol, hogy láthassátok egymást. Rizikós, de megoldható.
Viszont én további sok sikert kívánok neked a lányhoz, remélem minden összejön úgy, ahogy tervezted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!