Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadii randin történjen meg az első csók?
Sziasztok!
Van egy lány aki tetszik minden nap rengeteget beszélgetünk első randi moziba volt,ahol igazából éreztem a közeledést de tartottam magam negogy azt hidje hogy csak arra kell. Másodszorra teljesen véletlen találkozás volt éa elmentünk kocsikázni ide-oda de segol se voltunj kettesbe. Ma lesz a 2.randi és félek hogy kínos lesz mert már téma se nagyon van plusz már szeretnék legalább egy csókot,de nem szeretném siettetni. Randi ötleteket,téma ötleteket várnék szívesen.
Szia.
Én amikor randizni kezdtem egy sráccal, az első nem engedtem meg neki a csókot. Talán mert nekem is az volt az első, vagy csak húzni akartam. Nem tudom. Viszont a második randin megtörtént a dolog. Egyszerűen fantasztikus volt és szerintem megérte várni rá ;)
Szia!
Szerintem is a második randin már lehet csók, ha úgy érzed, hogy a lány is szeretné. Biztos ő is fog közeledni és jelezni neked, hogy szeretné.
Sok sikert.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!