Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el a lányt, aki tetszik?
Vágd az arcába a szomorú valóságot azonnal... hogy tetszik neked, és minden álmod ő ecetera ecetera...
De ha kevésbé drasztikusan szeretnéd, akkor kérdezd a ballagásról, mik az elképzelései, hová fog menni tovább... és az elhívás majd jön magától (majd érezni fogod hogy mikor) és nem kell indokot kitalálni, csak nyíltan fejezd ki, hogy vele szeretnél találkozni (majd ha jönne a miért kérdés, arra csak annyit írj, hogy majd megtudod)
Ha visszautasítana, akkor nincsen okod az elkeseredésre, még bőven lesz esélyed másoknál (is).
Sok sikert kívánok!
Kérdező osztálytársak voltatok vagy csak évfolyamtársak ? Azt írtad, hogy szinte soha nem beszéltetek akkor ezek szerint beszéltetek már ( azt nem tudom miről, de lehet ilyen témában tudnál vele beszélni ). Vagy esetleg, ha valakivel jóban vagy és ő is jóban van vele esetleg tudna neked segíteni. Vagy esetleg nem szoktad néha véletlen látni és akkor oda tudnál menni hozzá beszélgetni ? Vagy ha egyik se simán próbálj meg ráírni.
Sok sikert 🙂
#2 osztálytársak voltunk, nem szoktam sajnos vele találkozni.
#3 18
Miért nem beszéltetek egyikőtök zárkózott.? De a kérdésed alapján ismerősök vagytok facebookon ( szerintem ), kedveség gyanánt, ha felrak egy képet nyugodtan likeold-be, ha eddig nem tetted ( ebből a lány gyaníthatná mondjuk, hogy bejösz neki ). Mivel 18 évesek vagytok tovább tanulás előtt, ezzel kapcsolatban is ráirhatsz pl. Mondjuk úgy hallotam, hogy te is ebben a városban vagy suliban fogsz tanulni.
Remélem segítettem, de szerintem ha tényleg tetszik akkor írj rá mielőbb, mert nincs veszteni valód. Meg most nyár is van emaitt lehet valahol találkozik valakivel, még mielőtt rá mernél írni.
Vagy már sikerült ráirnod, és sikerült ?
Szerintem felejtsd el.
Kicsit ijesztő lenne, ha egy olyan fiú kezdené faggatózni, akivel soha nem is beszélt...
Ismerős szitu, sok jót nem hozol ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!