Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az osztályomba jár egy lány aki nekem nagyon tetszik vagyis kedvelem! Mindig mosolyográm de már barátok vagyu k és mindig szoktunk viccelődni! Sok közösvonásunk van! Hogyan hívjam fel magamra a figyelmet?
Nem merem elhívni randizni de még csak erről elötte beszélni!Tud valaki segíteni?
Aki tud segíteni nekem előre köszönöm!
Mért írsz (majdnem) mindent felkiáltójellel?🤔
Mosolyogj rá, nevess a viccein, bókolj neki, és legyél sokat a közelében
Nem kell hogy merd ,csak hívd el, suli után, " Viki , mit csinálsz suli után ?
Semmit?
Az jó, mert gondoltam elmehetnénk sétálni, meg enni egy hotdog ot "
Aztán ha belemegy , de nem esik le neki nagyon a dolog, miután megette , közöld vele, hogy nagyon szimpatikus neked. És szeretnéd őt közelebbről is megismerni :)
Ui.: Fontos hogy miután betomte a hotdog ot , utána mind neki, teli pocival nem tud úgy rohanni, még lesz esélyed utolérni, becserkèszni mint egy gázellát 😂
Légy őszinte, és ne lássa rajtad hogy félsz!!! Ha megèrzi rajtad a félelem szagát, akkor fuss te bolond !!!! 😂
Ui.2#.: Viccet érteni, és mindent bele tökös!!!
Egy baki van.
2 éve szakított az egyik osztálytársammal.
Ez nem lesz baki e közben?
Irjak neki egy kis dalt?
Mert költésben nagyon jó vagyok!
Majd küldöm a szövegét a dalnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!