Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik egy lány, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy lány, hogy írjak rá?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány, de még soha nem beszéltem vele, nem ismerjük egymást és nem tudom, hogy írjak rá. A "szia, mizu?" olyan sablonos lenne... Fiúk, nektek mi vált be? Lányok, nektek mi tetszene? Írjatok melyik nemhez tartoztok légyszi. :) 19/F
2017. nov. 16. 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Igazából egy nagyon jó indítás mindent megalapoz.Küldj neki egy cuki kutyusos képet és írd neki hogy "Szia nézd ezt a kutyust:"garantáltan meglepődik és érdeklődni fog. Folyatasd pl. azzal hogy: szerinted is cuki?ÉS kialakul egy beszélgetés ráadásul nem is sablonos.Minden lány kiváncsi annyira hogy erre reagáljon.Bár nem vagyok fiú, remélem segítettem. 15/L
2017. nov. 16. 10:17
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Csao figyu . dobom az iphone 6 osomat mert gagyi kéne venni egy X et. Eljössz velem választani?
2017. nov. 16. 10:58
 3/8 anonim válasza:
0%
Írd neki hogy anyád.
2017. nov. 16. 11:26
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ne küldj neki cuki kutyusos képet, ha csak nem 10 éves a lány.

A "szia mizu"-t is nyugodtan felejtsd el, értelmes lány ezekre nem is válaszol. A sziamizu azt jelenti, hogy "balf..sz vagyok és nem tudok mit mondani, mondj valamit inkább te".

Kéne tudni, hogy hol szoktad látni, valami kiindulópont a beszédtémához.

2017. nov. 16. 12:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem láttam eddig sehol, csak fészen és max annyi lehet közös, hogy ugyanolyan zenéket szeretünk. :D
2017. nov. 16. 12:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok.

Jaaaa, értem. Azt hittem személyesen is láttad már.

Fészbuk..oké..akkor ha annyi a közös, hogy ugyanolyan zenéket szerettek, akkor sztem ezzel kapcsolatban írj neki.

Köszönsz, bemutatkozol (!), leírod, hogy ti ugyan nem ismeritek egymást személyesen, de láttad fb-on, hogy ugyanolyan zenéket szerettek, kérdezd cd-ről vagy koncertről, meg aztán róla is, hogy mivel foglalkozik. Úgyis tudni fogja, hogy tetszel neki és azért írsz :)

Csak a sziamizut légyszi ne .. :)

33/N

2017. nov. 16. 12:38
 7/8 anonim ***** válasza:
37%
Küldj neki egy képet a kigyúrt tested ről, a BMWdrol, és bunkó stílusban beszélj vele, meg persze csald meg minden nap.
2017. nov. 16. 13:07
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

utolsó hsz igen!!!

sőt ha még vered is akkor eléred hogy elhagyni se akarjon!!! néha egy-két pofon azt kész

de kötelező az i phone bmw kigyúrt test stb.

te kis ratyika :)

2017. nov. 16. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!