Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy lánynak vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy lánynak vagy egy fiúnak kell kezdeményezni? 🧐

Figyelt kérdés

2019. jún. 27. 21:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
De olyankor mi van,ha egy lánynak megtetszik egy fiú(nem buliban,hanem mondjuk iskolában)?A fiúnem feltétlen figyeli,mert nem ismerik egymást személyesen,stb.Akkor a lány próbálja meg megszugerálni a fiút,hogy odamenjen hozzá?Szerintem ne.Ha megtetszik neki valaki,és elég bátor a lány,akkor igenis lépjen.Nem lehet azért hagyni menni valakit,mert nem olvasott a fiú az adott lány gondolataiban?A fiúknak is vannak érzéseik.Akármennyire is őket mondják az “erősebbik”nemnek,ők sem örülnek ha visszautasítják őket.
2019. jún. 28. 00:04
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze, helyzett függő. :D Azért lehet sokoldalúan válaszolni erre a kérdésre.
2019. jún. 28. 00:10
 13/19 anonim válasza:
50%

Lol Mihago szerintem te és aki ezt a gondolkodást követi mind szűzen fog meghalni:D Vannak bunkó lányok is ez igaz de ha mindenkit egy kalap alá veszel akkor sosem fogsz olyannal találkozni akinél lenne is esélyed.

Amúgy tény és való,hogy akkora tapasztalatom nincs de nálam még az életben nem kezdeményezett lány vagy ha igen nem jött le én több kezdeményezést várnak ha a lánynak tetszem ő is ugyanúgy megteheti az első lépést sajna a mai lányok amerről legalábbis én jövők kicsit se ilyenek.

2019. jún. 28. 01:00
 14/19 1112 ***** válasza:
100%
Az , aki belezúgott a másikba, vagy érdeklődik a másik iránt . Az kezdeményez. Nem majd várni a 'szájába repülő sültgalambot.' Ha tetszik neked, érdekel ő téged, akkor tegyél érte. Különben lehet, észre se fogja/fog téged venni; és akkor utólag majd rádöbbensz; hogy "basszus, de jó lett volna felkelteni az érdeklődését; ebből még lehetett volna akár bármi is!" Szóval , ha ő tetszik neked, de te nem foglalkozol vele, meg se próbálod, akkor magadra vess. Annak kell kezdeméyneznie, aki akar valamit a másiktól. Előszöris valahogyan fel kell kelteni az érdeklődését; hát mer most így a semmiből, hogy néhányszor látjátok egymást, és egymásra néztek, akár nem is mosolyogtok, egy másodperc alatt elmentek egymás mellett; egymással szembe; és akkor ő most abból hogy találja ki, hogy tetszik neked? Lehet,h ogy őbenne fel se merül, hogy lehetne valami; ha te nem jelzed. Ha meg mondjuk mind a ketten bátortalanok vagytok (és nem "büszkék", BÁTORTALANOK!!!); de amúgy láthatólag meg kölcsönösen tetszetek egymásnak, akkoris bármelyikőtök nyugodtan kezdeményezhet; itt meg azon múlik, hogy melyikőtök,ki a bátrabb; ki teszi meg elsőre az első lépést; vagy egyáltalán megteszi -e valaki. Szóval az lép , akinek tetszik a másik. És ennyi. Nem majd tényleg a szádba repül a sültgalamb. Ha akarsz valamit, tegyél érte. Különben nem is akarsz tőle annyira semmit; ha nem olyan fontos ő neked, meg érdekes, hogy kezdeményezz. Szóval akkor nem kezdeményezel, ha nem fontos őneked igazából, meg nem érdekel ő téged. Mert mégha bátortalan is vag>; akkoris valahogy csak tudsz kezdeményezni; és hlyeség lenne hagyni elúszni a lehetőséget; ha ő annyira megnyert téged; hogy te csak vársz, és vársz, hogy kezdeméynezzen, közben meg igazából jóformán azt se tudja , hogy a világon vagy. Nem is gondolja, hogy te olyan módon gondolsz rá. Szal akinekt tetszik a másik, az lépjen, azt kész. Ha mind a ketten már látszódik, hogy tetszetek egymásnak; akkoris bárki léphet, aki szeretne valamit a másiktól. Nincsen ez így leírva, mint egy szabály; hát melyik kisujjából sz0pja ki, hogy tetszik neked; ha te nem jelzed, és nem lépsz felé? TEhát kezdeményezzen az, akinek tetszik a másik, és felkeltette annyira az érdeklődését; hogy foglalkozzon vele. Én az ilyeneken felhúzom magam, amikor várja valaki, hogy majd a másik lépjen, holott ő akar tőle valamit:D XD
2019. jún. 28. 01:13
 15/19 1112 ***** válasza:
100%

Na jó, ha iskolai szituációról van szó; ezt én még nem próbáltam, csak egyszer kitaláltam , hogy ez jó lehet.

Szóval menj oda egy barátnőddel, nem baj, ha ottvannak a kiszemelt srác barátai; és akkor ezzel a nagyon jó barátnőddel hívjátok onnan félre kicsit ki a társaságból a fiút. Hogy kb "szia, bocsi, ne haragudj, tudnál jönni egy percre?" És akkor ha jön, az már egy nagyon jó dolog. És akkor elmondja a kis barátnőd rólad,így bemutat, hogy "Ő itt a barátnőm, Ilonka, nagyon kedves , aranyos lány". És mindezt ilyen naaagy szééles mosollyal teszi. A félrehívásnál is lehet jó, ha mosolyog; de ott még lehet komoly arca is; ott mindegy; de amikor bemutat, hogy ő itt Xy, akkor mindenképpen szerintem széles mosoly kell. A félrehívásnál meg, ahogy adja magát, ott arra nem kell rákészülni; de a bemutatásnál szerintem jól tud jönni egy széles mosoly. És akkor utána miután bemutatott, és elmondta, hogy te egy nagyon rendes lány vagy; akkor változatlanul széles mosollyal:), otthagy benneteket ketten. :) Amúgy mégegyet mondok, ez meg egy kicsit másfajta, de ezt is el tudom képzelni, hogy hatékony lehet. De ehhez pl praktikus, ha nem kell félrehívni őt a kis "bandájától":) Szóval így csakígy simán ráköszönsz; hogy szia; és akkor ő erre meglepődik, de úgy képzelem, ha egyértelműen neki szól a köszönés, mer ránézel egyértelműen az arcára; akkor mondjuk pl megkérdezi, hogy honnan ismeritek egymást; és akkor ez pl kicsit átlátszó lesz; hogy "Nem te vagy az Xy-nak a tesvére az Xyz-nek a szombati bulijából?" Valami ilyesmit. Szal igen, ez már innentől kicsit átlátszó lesz; és akkor innen jöhetnek ilyenek, hogy "akkor nem tudom, honnan lehetsz ilyen ismerős;pedig valahonnan nagyon; nem tudom, kire hasonlíthatsz, vagy hol találkozhattunk már korábban, de valahonnan nekem nagyon ismerős vagy." Szal ez meg már olyan nemiskolai helyzetben lehet, hogy ott működőképesebb; bár iskolában is el tudom képzelni. (Ezeket a módszereket nem tudom, működőképesek-e , mert még nem próbáltam; de szerintem jól lehet így kezdeményezni a kontaktot. És akkor valami humoros szituációból a többi már adja magát. PL az első esetben; a másodikban meg elmondhatja , hogy ő igazából az Xssk és az CCYZz nek a testvére; hogy hátha esetleg őt ismered; vagy valami. De ezeket aranyosan kell, tehát nem lerohamozóan, hanem aranyos, kedves stílusban, és ha a másik illető is érez szimpátiát, akkor szerintem lehet, hogy még aznap megkeresitek már egymást közösségi oldalon. Merthogy akko bemutatkoztok pl ha kölcsönös a szimpátia, ha meg nem , akkor nem ; de még itt is fennállhat a veszélye, hogy esetleg valamelyikőtök elbénázza:D xD És akkor ha van dolgotok egymással, biztos, hogy még összehoz titeket a sors, összekapcsol; és akkor lesz még lehetőség korrigálni, ha pl első alkalommmal elszerencsétlenkeditek az ismerkedést; pedig amúgy mondjuk mind a ketten szimpatikusak lennétek egymásnak:D)

2019. jún. 28. 01:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Itthon biztos ,hogy a lanynak.
2019. jún. 28. 07:23
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annak, aki akar valamit.
2019. jún. 28. 08:15
 18/19 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer kezdeményeztem. Meg is bántam. Egyértelműen a fiúnak kell. L
2019. jún. 28. 11:45
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az kezdeményezzen aki szeretne valamit a másiktól.
2019. jún. 29. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!