Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy lánynak vagy egy fiúnak kell kezdeményezni? 🧐
Egyszer egy fiú barátommam beszélgettem erről és ő azt mondta hogy szerinte elveszti a varázsát a dolog ha a lány kezdeményez és ő azt szereti ha az első lépést neki kell megtennie
Én személy szerint is azt vallom hogy fiú lépjen először
Nem azért mert nekem nehezemre esne
Lehet régimódi vagyok
De a fiú kezdeményezzen, alapvetően bátortalan is vagyok
Mármint beszélgetést én is kezdeményezek ismerősökkel de ismeretlenekkel nem
De például ilyen randikat meg ilyeneket biztos nem kezdeményeznék soha
Egyet értek az előttem szólóval;) Plusz hatalmas önbizalmat is ad,ha már mersz kezdeményezni :D
21/F :D
Én őszintén szólva mindig is szerettem a régimódi dolgokat, és a hagyományokat, szerintem egyértelműen a fiúnak kéne először lépnie, mégiscsak ő az úriember... :D
Nincs barátom, de ha lesz, biztosan egy udvariasabb fiú lesz, nem egy kis nyüzüge srác, aki arra vár, hogy a lányok az ölébe hulljanak...
Persze ízlések és pofonok, de nekem ez a véleményem. :)
L
Mihago!
Nem tudom,hogy mit takar az agyatlan baszógép jelző, de
én bárkihez odamegyek,akár beszélgetni,akár ha táncolni akarok vele. Abban igazad van,hogy a legtöbb kis flegma gy**ér, de attól függetlenül az önbizalomnak nem szabad csüggedni. :D
Ha elutasítanak, akkor le kell szarni, lesz másik. De ha csak távolról csorgatod a nyálad,abból sosem lesz semmi. Aki meg nem mer odamenni a lányokhoz,annak meg nincs önértékelése és önbizalma, ami létfontosságú, nem csak a csajozásnál,de az egész életben is. (=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!