Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy nekem a 20-21-22 éves srácok jönnek be?
Valahogy a saját korosztályommal nem tudok elbeszélgetni értelmesen.
Mindegyiküket csak a szex, csajok, meg kinézet érdekli. Nem érdekli őket a belső. És nem lehet velük normálisan elbeszélgetni. De mondjuk egy 20-21-22 évessel jól egyhúron pendülök.
Csak azt szeretném hogy valaki engem értékeljen aki én vagyok. Ne a külsőmet... Remélem érthető amit mondani akarok.
16/L
Már miért lenne gáz, én 23 éves fejjel az idősebb korosztályal jobban eltudok csevegni, de attól még a saját korosztályommal is, és ez sehol nem írják, hogy gáz vagy ciki, ahogy érzed!
Viszont érthető, hogy az én korosztályommal eltudsz cseverészni, de attól még van téma köztetek biztos, mármint a 16 évesek közt. Egyébként majd kinövik és meg komolyodnak, mindenki át esik ezen az időszakon, azt ők után sipákolnak a 16 évesek.
Ez már hanyadik kérdésed? Tegnap vagy mikor a családi kapcsolatokba tettél ki egy kérdést, hogy van-e apádnak köze ahhoz, hogy kivel, mikor, hogyan szexelsz.
Egyébként elég naiv lehetsz ha azt hiszed, hogy a 20 évesek különbek a tizenéveseknél.
Én kicsit azt vettem észre, hogy a fiúk is ezt gondolják a lányokról, a lányok is a fiúkról. Szóval jó lenne tudni, mi az igazság, persze ehhez közvélemény kutatás kéne... :D És mindkét nem esetén vannak éretlen gyernőttek is...
#1-2-esek mondanak egy ellentmondást: szerintem azért van 18 és 19 év közt is különbség(az én élettapasztalatom). Ez az érés sokszor lehet korai, kései, gyors, lassú...szóval azt akarom mondani, hogy az életkornál fontosabb, hogy a másik fél valójában milyen. Amikor azt mondják, hogy a lányok korábban érnek, az egy előítélete a népnek. Sztereotípia. Ha ezt nem hallottad volna, nem is veszed észre, mert nincs kapcsolat a kettő közt.
Ha attól félsz, hogy nem érdekli másokat a személyiséged, akkor az egy más téma, sokkal mélyebbre kell ásni, de az általad feltett kérdésre a RÖVID VÁLASZ: nincs ezzel semmi baj!
És az, hogy kivel lehet normálisan beszélgetni, az megint más kérdés: hangulatfüggő, és sok idő kell ahhoz, hogy valaki megnyíljon kicsit. De ha te nyitott vagy, akkor jó úton haladsz, hogy mások is viszonozzák! Csak ügyesen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!