Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik lehetnek a szándékai? 16/l
A találkozást azért is hoztam fel többször, mert ugye szeretném megismerni élőben, mert chat-en szerintem az embernek teljesen más személyisége jön ki, meg nem lehet látni az arcát, vagy a gesztusait miközben beszélgetünk. Meg többször is tapasztaltam már, hogy az emberek általában máshogy viselkednek Messengeren, mint élőben, és ezért is lennék rá kíváncsi...
Meg azóta tényleg sokat beszélgettünk, és olyanok jöttek fel, hogy "velem nem azt tervezi".
Nem nagyon értem a fiú gondolkodását. Szerintem nem ő lesz az igazi, de minden esetre ne add fel, hozd fel többször a találkozást. Ha sokat halogatja nincs értelme foglalkozni vele. Álltalában a fiúknak kellene lépni, nem a lányoknak. Az én véleményem szerint, ha barátnőm van, a barátok nem teljesen, de egy kicsit háttérbe szorulnak.
20 km-er az semmi. Én annakidején 210 km t vezettem csak, hogy találkozzunk. Végül mire összemelegedtünk meggyőzte a szüleit, hogy költözzenek közelebb. Azóta boldog pár vagyunk.
Sok sikert ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!