Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy engem nem hívott át a barátom a barátait viszont igen?
Belefér, néha velük is kell lennie. Bárcsak az én barátnőm lenne ilyen... Mi meg nagyon keveset találkozunk, nincs ilyen, hogy random átjön hozzám, igaz, még nem vagyunk együtt régóta.
Ne bánkódj amiatt, hogy 1 nap kimarad, én örülök, ha heti 2x látom. :(
Nálunk is pontosan ugyanez a helyzet csak én az egyik barát vagyok. Mi négyen vagyunk jóban fiúk, de régen az egyik srác barátnőjével együtt buliztunk. Ő viszont állandóan a barátján lóg elmegy korán a barátjával "aludni", ő meg megy vele, mert nem akarja megbántani. Úgyhogy az utóbbi időben általában nem hívjuk őt(mármint a csajt) . Négyen nagyon jól elvagyunk, beszélgetünk, ökörködünk meg iszunk, ha úgy van akkor 5ig. De egy másik haveri társaságban ugyan ez a helyzet. Szerintem hagyd, had legyen a barátaival is.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!