Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi! Tudnátok pár tanácsot adni?
Röviden a történetünk a sráccal: osztálytársak voltunk, együtt táncoltunk szalagavatón, s azt hiszem, sikerült baromira beleszeretnem. Ennek kb. fél éve, azóta sok minden történt köztünk. Igazából az a baj, ha meglátom, elfutnék, úgy félek, de így ugye kénytelenek leszünk beszélgetni, ha kettesben leszünk. Messengeren se szoktunk olyan nagyon hosszú párbeszédeket folytatni, bár már fejlődtünk valamelyest e téren :). Viszont egy bulin megtörtént köztünk az első csók, egész este a karjaiban táncoltam..., de a valódi kettesben tölthető alkalomra csak most fog sor kerülni; s nagyon izgulok emiatt. Úgy érzem, nagyon szerelmes vagyok, nem volt még barátom, s eddig érdemileg egy fiú sem jelentett ennyit még nekem. Se neki, se magamnak nem szeretnék csalódást okozni. Azt hiszem, én is fontos vagyok számára, ha nem is olyan borzasztóan szerelmes (bár nem tudom), mint én. De félek, hogy nem fogunk majd tudni beszélgetni normálisan, s végig feszengve fogjuk tölteni azt a kis időt - ezt semmiképp nem akarom :( .
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!