Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkepzelheto, ha egy lany tudja, hogy gazdagabb vagyok, mert latszik rajtam, akkor mar eleve ugy all hozzam, hogy ugy se lenne jo nekem, hiaba tetszik es erdekelne, megis odeball?
Figyi csak magamból kiindulva pont le szarnám hogy gazdagabb/szegényebb vagy máshol lehet a probléma
16L
Nem hinném, hogy ez a probléma. Én is drágább ruhákban járok és ahogy te fogalmaztál "gazdagabb" vagyok, csak én még mellette értelmes is. Tetszem a csajoknak, nem hinném, hogy a pénz miatt mondanának nemet.
18/F
Egyszerű.Ne szólj be minden második embernek, aki szembe jön veled. A flegmaságból pedig vegyél vissza. Nem fogsz én nem is kell rögtön teljesen megváltoznod. Tudsz magadon változtatni, de egy lányért ne fordulj ki magadból.
Ha nem érzed, úgy hogy gazdagabb vagy, akkor ne híreszteld. Ne beszélj ezekről a témákról.
És talán nem az miatt áll úgy hozzád a lány ahogy, mert gazdag vagy, hanem a flegmaságod miatt. Nem mindenkinek jönnek be a flegma és nagypofájú fiúk.
DE ha te így érzed magad teljesnek, akkor ne változtass! Egy lány se ér annyit, hogy kifordulj önmagadból.
Ha meg véletlen igent mond egy randira, akkor ne a legpuccosabb étterembe vidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!