Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy lányt tinederen, de élőben nem tetszik?
Figyelt kérdés
Megismertem 1 lányt, a képein tök szép, de élőben valahogy teljesen más az arca és azt se mondta, hogy ilyen kicsi (155cm kb, én meg 182), nem az esetem szegényke, de hogy mondjam meg neki? Aranyos lány, de nálam kell a vonzalom a kapcsolathoz.2019. febr. 7. 15:13
1/4 anonim válasza:
Huha,kènyes helyzet.
Eloszor is alaposan dicserd meg,ami szèpet latsz benne,azutan mond el vagy ird le neki.
En gyáva vagyok,tuti csak leirni tudnam...
2/4 anonim válasza:
Ezt be szoptad, cumi van öreg! XD
Általában tinederen 80%-an illúzió képeket látsz! XD
3/4 anonim válasza:
Én elmondanám neki a helyedben az igazat, hogy teljesen másnak mutatta magát, mint amilyen a valóságban és ez nem tetszik neked.
4/4 anonim válasza:
végül is ez csak tinder, benne van ez is a pakliban, hogy élőben nem annyira jön be. mondd meg neki, hogy nem akarsz semmi komolyat, úgy érzed nincs meg a kapocs. ezért nem haragudhat meg szerintem, mert ahogyan írtam, ez csak tinder és első találkozás stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!