Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le a félelmemet? 18/F
Régen én is ilyen voltam, szerencsére hamarabb el nőttem, mint te. Persze volt benne más is...
Először rávettem magamat nagyjából 15 évesen, hogy elkezdjek szem égetni lányokkal, ez egy fel évig ment, majd elkezdtem már odamenni hozzájuk, beszélgetni, elkerni a facebookjukat, telwfonszamukat, majd el hívtam valahova.
Nem mindegyikbol lett kapcsolatom. És elég sok elég rövidre sikeredett.
Most viszont már van egy éves kapcsolatom.
Egyébként ha sortol nem lazulsz el(én sem) viszont ott a wiskey. Az biztos siker xdd
18F
Szerintem először srácokkal ismerkedj, szerezz barátokat, haverokat, minél többet és minél tökösebbeket. Majd a velük eltöltött idő után egyre jobban fogsz hasonlítani rájuk és utána meg fogsz nagyjából változni, legalább is annyira, hogy egy ismerkedés könnyedén menjen. Mondj igent mindenre, ha bulizni hívnak, ha valami eseményre hívnak, vagy bárhová hívnak. Ha nem hívnak, akkor kérdezgesd körbe, hogy ki hova jár, és nem mehetnél-e el vele. Akár sport vagy bármi más elfoglaltság. Vagy csak simán kísérj el valakit valahová, vagy sétáljatok egyet a városban, beszélgessetek. Minél több időt töltesz el emberek között, annál jobb lesz minden. :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!