Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka ennek?
Figyelt kérdés
Még tavaly megismertem egy lányt, és azóta egyre közelebb kerülünk, több randink is volt. Van azonban egy furcsa szokása, amit nem értek:sosincs mezítláb előttem. Ne értsétek félre, nem vagyok labfetises, de mintha valami baj lenne a lábával. Pl többször is hívtam aquaparkba, de valamit mindig kitalált. Mindig ilyen pufi zoknikat hord, és mintha kicsit furcsán lépne a jobb lábával, mindig kicsit kifelé áll. Amikor nálunk aludt, zokniban ment el a fürdőbe és úgy is jött ki. Eddig nem akartam ezt szoba hozni, de elég szimpi, és jó lenne, ha megbízna bennem.. Ti hogy látjátok? Mi lehet a baj? Hogy gyozzem le a fobiajat?2019. febr. 4. 23:08
1/3 anonim válasza:
Lehet, valami kis szépséghibája van, amit szégyell. Nem arról van, szó, hogy nem bízna meg benned csak egyszerűen lehet nem könnyű elmondani. Talán attól fél, ettől elhagyod, kiröhögöd vagy valami bántó megjegyzésed lesz, amit nem feltétlenül annak szánsz, de ő úgy értelmezi.
2/3 anonim válasza:
Nem feltétlen szépséghiba, hanem más, mozgásszervi problémája lehet, amit lehet, hogy már műtöttek neki, így a hegek megmaradtak. A pufi zokni lehet azért is, mert rossz a lábában a vérkeringés, így fázós - főleg így télen. Megértő megközelítéssel rá lehet kérdezni, ha valóban hosszútávon gondolkodsz vele.
3/3 anonim válasza:
Egyszerüen ne törődj vele, hogyha 9szejöttök úgyis megtudod. Nekem volt olyan párom akinek csak fél év utan vettem észre, hogy a fülcimpája hianyzik és össze van varrva. Egyszerüen nem kell észrevedd, ha amúgy minden egyeb klappol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!