Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetünk barátok szakítás után?
Nagyon nem merek lépni egy lány irányába, pedig szerintem mindkettőnk részéről megvan a vonzalom. De félek ha mégis szakítanánk megromlana a kapcsolat. (ugyan abba a baráti társaságban vagyunk és félek hogy ebben az esetben ez hogy működne). Merjek ettől független lépni?
17/f
Soha nem lesz senkid, ha azért nem mersz közeledni, mert szakítás lehet a vége.
Az, hogy mi LEHETNE szakítás után, csupán találgatás.
Függ a szakítók mentalitásától, függ attól, hogy akiVEL szakítottál, mekkora pozitív érzés maradt, illetve mekkora negatív (harag, netán gyűlölet) keletkezett.
Az elsőnek igaza van.
Amúgy szerintem (személyes tapasztalatom szerint) van. Csúnya vége lett egy kapcsolatomnak,DE barátok maradtunk,és hetente találkozunk. A két féltől függ minden (tehát mivel létezik,automatikusan senki se mondhatja,hogy nem. Mivel én ezt már évek óta átélem.)
Simán lehet barátoknak lenni szakítás után. A volt barátom az első nagy szerelmem volt, csúnya volt a szakítás, nehezen hevertem ki, de mindketten szerettünk volna egy idő után már jóban lenni a másikkal, így mindketten bocsánatot kértünk, és tulleptunk az egészen. Most szimpla barátok vagyunk :)
(Mindkét félről lehettünk volna közelibb barátok is mint most, ami jó is lett volna, de sajnos egy igen fontos tényező ezt megakadályozta, így nem lehetséges)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!