Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza kellene utasítanom?
Szegény kislány még nem tudja, hogy a pali milyen helyes, híres, hűséges, céltudatos, sikeres, megnyerő személyiség, káprázatos test alkat, humoros, egzisztenciálisan rendben van, s ő lenne álmai lovagja, de ő ne kér belőle, mert túl válogatós és ő jobbat keres!
Asszem a csirkés ízesítésű finomabb! Vagy mégsem, nem is tudom???
Tudom, hogy kivel beszélek, tudom, hogy nagyon kedves, hűséges, türelmes. De inkább barátként tudom őt elképzelni.
Szerintem nincs azzal baj, hogy mindenkinek van egy ideálja. És azért én nem hasonlítgatnám a potenciális társakat levesekhez :')
Azért köszönöm a kedves válaszolónak, hogy rámutatott erre is :)
Ez a baj veletek nőkkel, túlságosan is válogatósok vagytok, ha éppen nincs olyan partner aki az ideálod lenne, akkor még a lecsúszott is jöhet, hogy nem maradjatok magányosak. De mikor már minden passzol, akkor valahogy mégis jobbat, szebbet kívánok, keresek magamnak!
Egyébként úgy is elszalasztod ezt a lehetőséget, később meg pityeregni jársz ide, hogy téged semmibe nézz, minden pali. Senki nem fog rád várni, ezt jobb ha megjegyzed.
Kedves 7-es válaszoló, köszönöm a kifejtést. Nem szeretnélek megsérteni, de én csak tanácsot szeretnék kérni, hogy ilyenkor mit kellene csinálnom. Nem arra voltam kíváncsi, hogy minden nőt elhordasz rossznak-gonosznak. Ha pedig maradunk a témánál, biztos vagyok benne, hogy a férfiaknak is van egy elvárása és nem mindegy nekik sem, hogy kivel szeretnének komoly kapcsolatot.
Minden esetre köszönöm a válaszodat. Ha esetleg a kérdésemre is akad egy, szívesen várom válaszodat :)
Ne játsz az emberek érzéseivel a javadra. Nem attól tartasz igazán hogy megbántod hanem hogy nem marad meg utána neked mint mellékes kis időtöltő az unalmas perceidben.
Közöld szegénnyel, hogy nem akarsz többet tőle és utána tegyen ő belátása szerint, ha az neked rossz akkor az ő legalább nyugodtan tovább állhat.
Igen, mindkét nemre értendő amit írtam, csak a nőknél gyakoribb az eset!
De azért válaszolok még egyszer a kérdésedre... Le írtak alapján, biztos egyhangúan meg értitek egymást, közös az érdeklődési körötök, sok mindenben egyet értetek, és már csak vizuálisan kell, hogy szimpatikus legyen neked. Te még hezitálsz azzal az ürüggyel, hogy még nem vagy biztos abban, hogy legyen köztetek valami komolyabb, és találsz majd valamivel jobbat, de ez csak tévhit, ezzel győzködöd magad, hogy majd csak... Biztosan rossz néven fogja venni a visszautasításod, és onnantól kezdve már nem is leszel neki érdekes, friend zónába dobod őt!
Én azt, mondom jól fontold meg mit akarsz ezzel a fiúval a későbbiekben, ha nem akarsz bonyodalmakat vele, az a te döntésed, csak később megbánás, ne legyen belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!