Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam el?
Figyelt kérdés
18éves vagyok a lány akivel kezdetleges kapcsolatom van 5évvel idősebb de szerintünk a kor nem számít de nem tudom egyszerűen jobban feléleszteni a kapcsolatot még csak a csókig se jutottunk el mert szegény lányt sokszor kihasználták de én komolyan gondolnám vele a kapcsolatot, nagyon egyhangon vagyunk de nem akar közelebb engedni. Pedig bókolok eleget figyelek rá meghallgatom, ha kell neki egy támasz rám mindig számithat kérlek szépen adjatok valami tippet mert én nagyon kedvelem/szeretem :)2019. jan. 23. 23:21
11/11 anonim válasza:
Szia!
Beszélgess vele nagyon sokat, éreztesd vele, hogy rád bármikor számíthat. Öleld át sokszor, ha szomorú, akkor azért, ha vidám, akkor azért, vagy csak úgy. Aztán egy idő után már ő is átölel magától. Ilyenkor adj neki puszit a fejére, homlokára, ez a kis apróság nagyon sokat jelent ám :)
Lepd meg néha valamivel, egy szál virág (ne vörös rózsa), egy kis csoki.
Szervezz közös programokat, mozi, korcsolyázás, sétálás a városban.
Fontos, hogy eleinte ne mondd neki, hogy tetszik. Ha beszélgettek, néha érj hozzá, de csak a vállát simizd meg egy pillanatra. Vagy mondd neki, hogy rosszul áll a haja és kicsit simogasd meg, mintha megigazítanád :)
Ha találkoztok, vagy elváltok, adj neki az arcára puszit.
Egyenlőre ennyi, sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!