Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam el?
Hat akkor ne add fel és harcolj érte amíg bírod
Mert akkor lehet h benned is csalódni fog és akkor az már gázosabb
De azért hidd el kifizetődik
Ha igazan szeretned, nem surgetned, hanem varnal ra, akar honapokon at. Igen, kedvesnek lenni, meghallgatni, atolelni csak ugy, csok nelkul, honapokon at, ha kell - es nem a szexre hajtani, hanem valoban szeretni.
Nekem ugy tunik, szexre vagysz, mindegy kivel.
Van hó menjetek szánkózni :) igyatok forró teát, nevessetek sokat :) Aztán mehettek ha van kedve pl.moziba,szinházba,hangulatos kávézóba-teázóba :)
ha szeret bulizni akkor olyan helyre ahol lehet táncolni.
vagy egyszerűen csak sétálni közben jókat dumcsizni nem olyan bonyolult ez! ne parázd már túl!
#7 ezt honnan szűrted le? :D Nekem épp egy aranyos szerelmes kis fiúcskának tűnik, messze nem egy szexéhes állatnak.
Kedves Kérdező! Szerintem jó úton jársz. Nincs szükséged innen semmi tippre, csak add továbbra is magadat és légy türelmes. Ha teljesen elnyered a lány bizalmát, ki fog fizetődni a befektetett "munka"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!