Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi, tippek?
Kissé közhelyesnek tűnhet, de talán a Csó-tó
Ebben az unalmas koszfészekben más erre alkalmas hely nincs is igazából.
Mozi aztán nagyon jó ötlet első randinak.
Sokat tudnak majd beszélgetni
Én is voltam már mozis első randin. Nekem úgy van, hogy szokni kell a másik társaságát. Alapból nincs ezzel bajom, lehetetlen zavarba hozni, könnyen ismerek meg új embereket, nagyon beszédes vagyok. De ha valaki iránt érzelmeket táplálok akkor nagyon zavarban vagyok, szinte meg se tudok szólalni, meg kell szoknom, hogy velem van. Ez is főleg akkor van, ha előtte nem ismertük egymást, ha korábban már ismertem, vagy legalább beszéltem már vele 2 szót akkor semmi gáz. De ha neten megismerek valakit és akkor találkozok vele elsőnek nagyon zavarba tudok lenni. Vagy az van, hogy ő beszél én meg csak bólogatok, vagy szimplán csak ölelkezünk míg meg nem szokom, hogy velem van. Ezért számomra a mozi ideális. Előtte picit tudunk ismerkedni személyesen is, film alatt megszokom a helyzetet és utána már tudok önmagam lenni. Szerintem mások is ezért szokták a mozit javasolni, főleg aki visszahúzódó.
Én is próbáltam már mindent, picit ittam tali előtt, hogy oldódjak vagy tényleg bármi, semmi nem segít ezen. Kell egy kis idő, hogy önmagam tudjam adni. De ugyan ez van, ha pl telefonon is beszélünk. Sőt eleinte ugye írásban is kicsit feszült vagyok. Pedig tényleg nagyon közvetlen ember vagyok, nem félek idegenekkel beszélni, szeretem az új szituációkat meg minden, de ha első találkozás vagy első randi akkor izgulok.
#1 Hát jelenleg még csak annyit hogy meglepetés lesz.
Mivel hirtelen semmi ötletem nem volt hogy hova vigyem.
#2 Először én is arra gondoltam, de nem bírja a hideged.
Már 10 fokba is fázik nem hogy -6-ba :D
#6 Én is így vagyok :D
Szinte lehetetlen zavarba hozni de ha jön egy lány ráadásul olyan aki tetszik akkor a feje tetejére áll a világ. (Legalábbis nálam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!