Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozós tippek kellenek, tudnátok segíteni?
Az az igazság hogy nem vagyok egy bátor tipus, és egy Kaszanova sem. Kicsit túlsúlyos vagyok , de csak a csípőmnél látszik.Okos vagyok,meg "szép arcú" (Nem vagyok csúnya , csak nem egy Modell) Érzem hogy életemből a párkapcsolat hiányzik már csak.... Az osztályomban vannak lányok, más ismeretségemből is vannak...
Valaki tudna ajánlani csajozós tippeket? Mármint pl: menő dumákat, tuti tippeket, öltözködési tippeket, érzelmi tippeket vagy bármi mást... 14F (Most nekem senki ne jöjjön hogy "Te még fiatal vagy" "Nem való a gyerekeknek a párkapcsolat" dumákkal mert kiugrok az ablakon! Igen is minden korosztály lehet szerelmes! Csak máshogy mutatjuk ki érzéseinket! 14 éves korban szerintem a járáshoz elég egy puszi, kézenfogva járás, beszélgetés, együtt tölteni...stb. Nem kell egyből arra gondolni hogy 14 évesen már baszni fogunk!) Tehát az ilyen hozzászólásokat mellőzzük! Köszönöm! :)
Ha egy lány tetszik, mindenképpen önmagad add, felsleges bárkinek is megjátszani magadat
Fogadd el saját magad, mások is csak így fognak értékelni
Mutass érdeklődést a lányok felé, beszélgess velük barátilag, ebből később bármi kialakulhat
A lányok szeretik, ha kedveskednek nekik és megdicsérik őket (vagy mondjuk a ruhájukat). Ha már van egy kiszemelt, aki látszólag viszonozná is a dolgot, kedveskedhetsz vmi kis aprósággal
Minden lánnyal legyél udvarias (sajnos a mai világban már ez eléggé kikopott)
Fontos, hogy senkire ne erőltesd rá a társaságod, ha nagyon nem vagy szimpi az illetőnek
Mosolyogj sokat (ne annyit, mint egy fogyi :D), legyél pozitív kisugárzású
Nagyon lényeges a testbeszéd, mert akaratlanul is zárkózottnak mutathatod magad. Legyen nyitott a testtartásod és kezdeményezz beszélgetéseket egy társaságban
Ja és ne legyél egoista, de egy egészséges önbizalom azért kell
Remélem, segítettem :) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!