Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan erjem el hogy kijojjon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan erjem el hogy kijojjon velem valamire?

Figyelt kérdés

Tavaj ismerkedtunk meg, aztan egy jo fel evet nem beszeltunk (talan mert volt pasija es nem is kerestuk egymast) es most megint talalkoztunk egy osszejovetelen es dumaltunk, elhulyultuk az idot. Ezek utan is beszelgettunk kicsit neten. Multkor ramirt egy poszttal kapcsolatban amit megosztottam es megint eldumaltunk (szo mi szo, meglepodtem h ramirt ejszaka kozepen, hiszen nem erdeklodtunk egymas utan egy jo ideje, s gondoltam most is ez van).

A lenyeg az lenne, h en kihivtam es kaptam egy olyan valaszt h nemtudja, majd meglatjuk. Mire en mondtam h jo, ha nem akkor nem, erre azt valaszolta h meg nem mondott biztosan(konkretan) nemet.

Szereny velemenyem szerint nem lesz ebbol tobb es nem akrom idegesiteni ezzel, mar volt regebben h elrontottam egy ilyet ezzel.

Most egy ideig ne hozzam fel a temat, vagy nemsokara lesz a szulinapom es talan majd akkor?

Nincsenek komoly szandekaim fele (meg?) csak jol ertjuk egymast es jol elbeszelunk, talan birjuk egymas tarsasagat. Meg meg kene ismerjem jobban szerintem.

2019. jan. 19. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:
*tavaly
2019. jan. 19. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez olyan se veled,se nélküled szitu.Néha rájön a csajra olyan hogy akar téged,aztán néha pedig á dehogy kell nekem
2019. jan. 19. 12:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy ideig ne hozd fel. Nem kell erőlködni,de azért egy próbát megér
2019. jan. 19. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Van valakije, de még sincs. Csak amolyan langymeleg kapcsolatban vannak, és a csaj keresi az igazit. Hajts rá.
2019. jan. 20. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!