Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyenvalo reakcio, ha egy fiu meghiv valamire?
Nem is italra, hanem inkabb egy kaja meghivasra gondolok (ami azert nagyobb dolog mint az italmeghivas). Pl tegyuk fel h a srac elhiv ebedelni egyet de aztan gavaller es ugy dont, o fizet. Ilyenkor mi a helyes reakcio a reszemrol? Nyilvan megkoszonom, mondom h aranyos/kedves gesztus tole. De illik meglepodni kicsit vagy ne verjem ekkora dobra?!
Nem vagyok se illetle, se bunko meg nem is varom el soha h helyettem fizessenek. Csak ha esetleg ilyen helyzet adodik akkor lepodjek meg? Vagy mondogassam h 'jaj nem szukseges, majd en kifizetem'? Mert szerintem ez se jo megoldas, ha felajanl egy fiu valamit azt illik legtobbszor nem visszautasitani. Viszont azt se akarnam h termeszetesnek tunjon a szemebe az h o fizet.
Bocsi ha hulye kerdes de remelem ertitek a lenyeget:D
18/l
Ha hasonló anyagi szinten vagyunk, akkor felajánlom, hogy kifizetem a felét. Ha mégis ő akarja, akkor legközelebb én hívom meg őt.
Csak akkor fogadom el, hogy teljesen meghívjanak, hogyha az illető jóval jobb anyagi helyzetben van, mint én.
Szerintem a legjobb válasz , az ha talán egy picit viccesebbre fogod és annyit mondasz hogy oké most megengedem de legközelebb majd beszálnék én is vagy valami ilyesmi ( persze kizárólag ha 1 anyagi szinten vagytok ) amennyibe ő van előnyösebb anyagi helyzetben akkor nyugodtan enged meg neki , ha pedig te akkor azt is mondhatod hogy legközelebb te hívod meg őt és akkor mind2 en jól jártok!
Remélem tudtam segíteni 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!