Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi a helyenvalo reakcio, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyenvalo reakcio, ha egy fiu meghiv valamire?

Figyelt kérdés

Nem is italra, hanem inkabb egy kaja meghivasra gondolok (ami azert nagyobb dolog mint az italmeghivas). Pl tegyuk fel h a srac elhiv ebedelni egyet de aztan gavaller es ugy dont, o fizet. Ilyenkor mi a helyes reakcio a reszemrol? Nyilvan megkoszonom, mondom h aranyos/kedves gesztus tole. De illik meglepodni kicsit vagy ne verjem ekkora dobra?!

Nem vagyok se illetle, se bunko meg nem is varom el soha h helyettem fizessenek. Csak ha esetleg ilyen helyzet adodik akkor lepodjek meg? Vagy mondogassam h 'jaj nem szukseges, majd en kifizetem'? Mert szerintem ez se jo megoldas, ha felajanl egy fiu valamit azt illik legtobbszor nem visszautasitani. Viszont azt se akarnam h termeszetesnek tunjon a szemebe az h o fizet.

Bocsi ha hulye kerdes de remelem ertitek a lenyeget:D

18/l

2017. szept. 23. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha hasonló anyagi szinten vagyunk, akkor felajánlom, hogy kifizetem a felét. Ha mégis ő akarja, akkor legközelebb én hívom meg őt.

Csak akkor fogadom el, hogy teljesen meghívjanak, hogyha az illető jóval jobb anyagi helyzetben van, mint én.

2017. szept. 23. 16:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez ertheto es jogos, de ranezesre nehez megmondani az anyagi helyzetet, plusz, semmi kozom hozza de koszi :)
2017. szept. 23. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:
2: Azért ez lehet tudni. Nyilván senkinek semmi köze hozzá és nem is illik ilyenekre rákérdezni, de ha nem egy vadidegennel randizol, akkor tudsz azért róla annyit, hogy be tudd lőni az anyagi helyzetét.
2017. szept. 23. 17:38
 4/4 anonim válasza:

Szerintem a legjobb válasz , az ha talán egy picit viccesebbre fogod és annyit mondasz hogy oké most megengedem de legközelebb majd beszálnék én is vagy valami ilyesmi ( persze kizárólag ha 1 anyagi szinten vagytok ) amennyibe ő van előnyösebb anyagi helyzetben akkor nyugodtan enged meg neki , ha pedig te akkor azt is mondhatod hogy legközelebb te hívod meg őt és akkor mind2 en jól jártok!

Remélem tudtam segíteni 16/f

2017. szept. 23. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!