Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, mit gondoltok, ha egy lany ket kezebe veszi az arcotokat es ugy beszel hozzatok?
egyből elkezdtek itt sírni, ti életképtelenek. Depizések depizések? Tudjátok nagyon jól, hogy tudnátok ezen változtatni, hisz van gugli sőtt gyakorikérdéseken is ezer olyan kérdés van, másszatok ki belőle, ne csak a sírás menyjen azt én is tudtam volna, de inkább segítettem magamamon. mit kell minden kérdés alatt sírni, azt az energiát tessék önismeretbe fektetni, ne legyenek illúzióitok, egy csaj sem fog rátok írni, mert senki nem akar depivel küzdő pasit. mielőtt bárki jönne hurrogni, 6 év tapasztalat elég, hogy tudjam az igazamat :) és én egyedül másztam ki belőle, senki nem segített, hanem ki akartam mászni és abba fordítttam az időmet, nem az itt sírásba.
kérdező bocsi az offért, én nem örülnék, nem szeretem ha az arcom fogdossák, lánynak megmondom, hogy ne de fiúknál keményebben szólok oda. itt gyakorin a 80% örül, hogy egyáltalán hozzászólnak, de a gyakori nem tükrözi a valós életet!
Utolso, koszi!
Es amugy egyetertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!