Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy csináljam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Sziasztok, most pénteken fogok randizni egy lánnyal, akivel már 2-3 hónapja beszélünk, találkoztunk is már, de az nem randi volt ugye.. tehát én arra gondoltam, hogy elviszem egy kávézóba, megiszunk valamit, beszélgetünk. Csak az a problémám, hogy most is azon görcsölök, hogy mi hogy lesz. Tehát, tudnátok tippeket adni, hogy mit szabad, mit nem? Meg attól félek, hogy szótlan leszek vagy valami, amit nagyon nem szeretnék, mivel a lány teszik nagyon, és úgy érzem hogy én is tetszek neki. Adnátok pár tippet hogy ne izguljak ennyire? Egyébként 17 évesek vagyunk mind a ketten.

2019. jan. 13. 18:30
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy diákok vagytok, vagy dolgoztok, illetve egyik ezt a másik azt csinálja.

Szerintem legkézenfekvőbb, ha arról beszéltek, ki mit csinál, hová jár, mit dolgozik, melyik a kedvenc tantárgya, mi a kedvenc elfoglaltsága, mit csinál szabad idejében, mi szeretne lenni, szeret-e utazni, merre járt már... Annyi, de annyi téma van...

Kezdjed azzal, amit írtam, aztán már ömleni fognak a témák. kérdések és feleletek. A lényeg hogy sokat, nagyon sokat beszélgessetek BÁRMIRŐL. Így ismeritek meg egymás érdeklődési körét, véleményét. Megtudjátok, hogy miben egyeztek, miben különböztök és ez a különbözőség áthidalható-e vagy sem.

2019. jan. 13. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!