Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most pénteken fogok találkozni egy lánnyal,és félek hogy majd lesz ez a kínos csend meg ilyesmik.
Mire figyeljek majd ott?
(Összakarok jönni ezzel a lánnyal erre célzok)
Ui.:Bocsi hogy ilyen összeszedetlen az irományom de egy kicsit ideges vagyok emiatt :D
2018. febr. 6. 16:35
1/7 anonim válasza:
Én, tapasztalatból momdom, hogy ja mesélsz vicces storykat és a lány is nevet rajta akkor is, ha béna, akkor tuti bejössz neki. Kérdezz róla, légy nyitott. Engem is hívtak randira és a srác meg sem szólalt. De volt olyan is, akivel a randinkon folyamatosan beszélgettünk. Bókolj neki közben. Ezeket ajánlom. :) 18L
2/7 anonim válasza:
*mondom *ha *szinte meg sem szólalt :D
3/7 anonim válasza:
Ja, és lazulj el. Nem kell izgulni. Mert, ha feszengsz, akkor nem lesz tökéletes a randi
4/7 October15 válasza:
2 életigazság:
-Csak akkor kínos ha annak érzed.
-Ha mindketten sírtok akkor az nem erőszak. :D
25F
5/7 anonim válasza:
Szia! :)
A lényeg hogy ne idegeskedj, hiszen az a lényege hogy jól érezzétek magatokat! Már az is nagyon jó jel szerintem, hogy találkoztok. Érdeklődj hogy van, mi van vele.. Bár nem tudom hogy ismered-e már, vagy nem, de ha igen, akkor csak lesz téma. o: Még az is fontos, hogy ne legyél tolakodó. Csak szép lassan :D
Majd mesélj hogy ment ^^
6/7 A kérdező kommentje:
Update:Nem pénteken,szerdán fogok találkozni vele ezért emeltem ki a kérdést
2018. febr. 10. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!