Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a csóktól, mit tegyek? (többi lent! )
Erre nincsen gyógyszer, vagy valami, amit csinálsz, és már nem is félsz tőle. Enyhíteni lehet, leginkább alkohollal, de ezt nem ajánlom.
Ezt magadban kéne rendet tenned, hogy ugye szereted, együtt vagytok. Valahogyan megkéne magaddal beszélni, hogy nem lesz semmi baj, sőt, kifejezetten jó lesz.
Kit érdekel ha benazol?
Félek, hogy őt igenis érdekli, vagy valami... :(
Hiszen én még soha sem csókolóztam. És azt szeretném, hogy jó legyen, hiszen ez mégis csak az első lesz....
Nen értem, hogy lehet valaki egy pár anélkül, hogy nem csókolott volna. Ezek ösztönös vágyak, cselekedetek...vonzódás kérdése.
Egyébként, ha ennyire rezelsz tőle, akkor tényleg dobjál be egy kis piát de csak nagyon picit, attól ellazulsz, gátlásaid is feloldódnak.
Nem kell félni:) a fiúd szeret téged, tudja, hogy ez lesz az első csókod, szóval hidd el, nem fog atomfizikusi teljesítményt várni, tisztában van vele, hogy valószínűleg nem leszel szuper ügyes. De az első csóknál szinte senki sem az és ez természetes 😊 Én kb a harmadik-negyedik alkalommal jöttem bele, holott az én partnerem is tapasztalt volt.
Mindent meg kell tanulni egyszer :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!