Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap talalkozok egy lannyal es nagyon felek az elso csoktol mit csinaljak? 17f
Első randi lesz? Ha igen akkor még ne csókold meg.
Csak ismerd meg. Ne légy nyomulós. A csók még ráér. :)
Én is féltem az első csók előtt, de nyugi nem lehet elrontani.
Szerintem nem feltétlen baj, ha első randi megcsókolja, a randitól függ hogy lehet-e.
A végén, búcsúzásnál állj közel hozzá és fogd meg oldalt a derekát, majd öleld át és ahogy jössz ki az ölelésből állj meg tőle pár centire és nézz a szemébe, ha ő is a szemedbe néz pár másodpercig akkor csókold meg nyugodtan, ha nem akarja, akkor valószínűleg ad egy puszit.
Tedd a kezed a lány combjára, kezére, vállára. Akkor érezni fogja, hogy úgyis akarsz valamit.
Ha engedi, hogy a kezed a testén hagyd akkor már sok nem választ el a csóktól. Lehet azért nem akarja a csókot, mert látja, hogy nem vagy magabiztos. Légy magabiztos. Higgy magadban. :D
Nekem egy buliba történt... kicsit piásan (tudom, én sem vagyok büszke rá, de a fiú mostanra a barátom lett)
Lényeg, hogy ne gondolkozz.
Ösztönből jöjjön
16/l
Reméljük megúszod.
Vannak fajok ahol a nőstény felfalja a hímet.
Emlékszem, én is ugyanígy paráztam. Nem kell. Egyszerűen lehetetlen elrontani, ösztönösen jön. Aztán meg majd kikristályosodik.
Hogy sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!