Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csúnya vagyok, érdemes regisztrálnom társkeresőre?
Ha meg sem próbálod, sosem tudod meg!
Mit veszíthetsz?
Amúgy a Fosbúk csoportokat próbáltad? Ja, és 18 alatt tilos a netes társkeresőzés!
Köszönöm a választ. Nem is tudtam, hogy 18 alatt nem lehet. Főleg, mert rengeteg osztálytársam tinderen, meg hasonló helyeken szerzett párt.
Bár, igaz, nekem sincs messze már a 18.
Biztos!
Én is olyanokat kersek aki hasonlóan fura mint én :)
Szerintem itt is írtak neked páran, de nagyon vigyázz velük. Itt is elég alja férfiakba lehet belefutni, facebookos társkereső csoportokban meg főleg (saját tapasztalat mind a kettő) tinderre sem azért mennek az emberek, hogy életük társát megtalálják. Lehet, hogy egyéjszakás kaland lesz belőle, de több nem nagyon. Sajnos eddigi tapasztalataim szerint csak a való életben van esély, akár fiú vagy akár lány.
18L
Én anno facebookos társkereső csoportokba csak röhögni mentem :D
Komolyan, az átlag IQ szint kb. 20, és olyan szövegek voltak, mint: "Hölgyek jelentkezését várom 20-25 éves korig; Jenő 45 éves"
Meg ilyenek :D
Kicsit off volt, de akkor itt a tanácsom; A társkeresőket hanyagold. Nem haszontalan cuccok, de nem a te korosztályodnak készültek. A facebookos ismerkedős csoportokat szintén ignoráld. Keress olyan közösségeket akár facebookon, akár játékokban(mmorpg), ami egyezik az érdeklődési köröddel.
Pl.:Én brawlhlallázok és benne vagyok egy nemzetközi facebookos csoportban. Ott pl. ráírhatok valakire, hogy "Hello, do u wanna play with me? ;P" (nyilván nem ilyen szöveggel) és játszunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!