Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Vajon meddig tudják az emberek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon meddig tudják az embereket átcseszni a társkeresős oldalak (tinik elolvashatjátok, tanulhatnának ebből)?

Figyelt kérdés

Direkt olyan klikkek vannak regisztrálva, akik -en mtudok rá normális szót találni- nem hogy hiteltelenek, hanem értékrendjük nulla és szerintem a legtöbbjük még debil is, FÜGGETLENÜL ATTÓL, HOGY A KÉPEKEN MÉG JÓL IS NÉZNEK KI...a legtöbben nem látnak bele a valós emberbe, hogy a vlós problémák a felszínre kerüljenek.

---

Meddig tudják az átlagembert átvágni a palánkon (amellett, hogy orbitális havidíjjakat -5000+/hó is igen- kérnek, hamis képeket, hamis regisztrációkat és a többi a mi a felszín alatt van...amiket a legtöbben nem tudnak.

Aki normális partnert keresne, annak egyszerűen nincs lehetősége, mert csak pofára esik! Utánakérdeztem. A társkeresők 90%-a ilyen. Annyira átlátszó.

A kérdés adott! Bár remélem pár tininek azért felnyitottam a szemét, ennyit megérdemelnek-márha itt olvassák-!

Erre ha valaki valami épkézláb segítséget vagy választ ad megköszönöm neki, az a legkevesebb! A legszebb az egészben az az, hogy a regisztrált emberek 90%-a ezeken az oldalakon zavart vagy csak felfogásuk nulla vagy csak rendesen el van szállva magától, pedig nem 20 évesek már.

További kellemes böngészést!

2018. dec. 23. 03:42
 1/6 A kérdező kommentje:
Aki nem érti a kérdés lényegét, annak ajánlom, hogy csak nézzen szét, de sok sikert ne várjon előre szólok jó szándékból, mert csak "időpazarlás"!
2018. dec. 23. 03:45
 2/6 anonim ***** válasza:

A jelenlegi helyzet az hogy egyre több bizalmatlan társkereső van ebből kifolyólag és állóvíz lett az egész.

Valahogy úgy tűnik mintha senkit nem érdekelne már se a szex, se az emberi kapcsolatok és mindenki jól elvan magával attól függetlenül hogy ki van rakva a párkeresőn. Nem tudom hogy meddig tart ez, valószínűleg társadalmi oka is lehet hogy boldogtalanok az emberek.

2018. dec. 23. 04:21
 3/6 A kérdező kommentje:

Erre csak azt tudom írni, hogy ami bennt az kinn.

Annyit ér, hogy lehessen belőle tanulni milyenek ne legyünk. Jóra nem számoljon senki.

2018. dec. 23. 05:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Èn Németországban élek, és itt rengeteg ismerösöm van akik társakeresön ismerkedtek meg és azóta családjuk van...

Mikor 30 feletti barátnöimnek ezt Mo-n ajánlottam, akkor kiakadtak, hogy társkeresön komoly partnert nem lehet találni. Ök nem is regisztrálnak. Próbáltam rábeszélni, hogy hát mennyi pozitív kép van elöttem...

De amit te leírsz akkor lehet , hogy igazuk van és Mo-n ezekre az oldalakra tényleg csak komolytalanok jelentkeznek. Más országokban ez müködik...

2018. dec. 23. 06:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hát ez elég szégyenletes és valaki ebből él. Siralmas.
2018. dec. 23. 06:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha valaki olvasssa; hülye választól kíméljetek meg, sajnos itt az oldalon bőven tudok hol böngészni közülök még ha nem akarok is. KÖSZÖNÖM!!!
2018. dec. 25. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!