Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon meddig tudják az embereket átcseszni a társkeresős oldalak (tinik elolvashatjátok, tanulhatnának ebből)?
Direkt olyan klikkek vannak regisztrálva, akik -en mtudok rá normális szót találni- nem hogy hiteltelenek, hanem értékrendjük nulla és szerintem a legtöbbjük még debil is, FÜGGETLENÜL ATTÓL, HOGY A KÉPEKEN MÉG JÓL IS NÉZNEK KI...a legtöbben nem látnak bele a valós emberbe, hogy a vlós problémák a felszínre kerüljenek.
---
Meddig tudják az átlagembert átvágni a palánkon (amellett, hogy orbitális havidíjjakat -5000+/hó is igen- kérnek, hamis képeket, hamis regisztrációkat és a többi a mi a felszín alatt van...amiket a legtöbben nem tudnak.
Aki normális partnert keresne, annak egyszerűen nincs lehetősége, mert csak pofára esik! Utánakérdeztem. A társkeresők 90%-a ilyen. Annyira átlátszó.
A kérdés adott! Bár remélem pár tininek azért felnyitottam a szemét, ennyit megérdemelnek-márha itt olvassák-!
Erre ha valaki valami épkézláb segítséget vagy választ ad megköszönöm neki, az a legkevesebb! A legszebb az egészben az az, hogy a regisztrált emberek 90%-a ezeken az oldalakon zavart vagy csak felfogásuk nulla vagy csak rendesen el van szállva magától, pedig nem 20 évesek már.
További kellemes böngészést!
A jelenlegi helyzet az hogy egyre több bizalmatlan társkereső van ebből kifolyólag és állóvíz lett az egész.
Valahogy úgy tűnik mintha senkit nem érdekelne már se a szex, se az emberi kapcsolatok és mindenki jól elvan magával attól függetlenül hogy ki van rakva a párkeresőn. Nem tudom hogy meddig tart ez, valószínűleg társadalmi oka is lehet hogy boldogtalanok az emberek.
Erre csak azt tudom írni, hogy ami bennt az kinn.
Annyit ér, hogy lehessen belőle tanulni milyenek ne legyünk. Jóra nem számoljon senki.
Èn Németországban élek, és itt rengeteg ismerösöm van akik társakeresön ismerkedtek meg és azóta családjuk van...
Mikor 30 feletti barátnöimnek ezt Mo-n ajánlottam, akkor kiakadtak, hogy társkeresön komoly partnert nem lehet találni. Ök nem is regisztrálnak. Próbáltam rábeszélni, hogy hát mennyi pozitív kép van elöttem...
De amit te leírsz akkor lehet , hogy igazuk van és Mo-n ezekre az oldalakra tényleg csak komolytalanok jelentkeznek. Más országokban ez müködik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!