Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek bele?
Van egy lány akit ismerek nyár óta, akkor a kiránduláson beszélgettünk azóta nem. Most ugyanazon az eseményen fogunk részt venni, következőleg januárban találkozunk. Legutóbb nagyon aranyos és kedves volt, ki szeretném deríteni, hogy bejövök-e neki, mert ő nagyon bejön. Ahhoz rákéne írnom, csak hogyan? Közös témánk biztos lenne, de nem egy "mizu"-val akarok indítani, hiszen eddig alig beszéltünk. Jobb ha rákérdezek, hogy van-e kedve beszélgetni és onnan hozni valami témát?
én: 16f
ő: 17l
Szerintem igy hogy ugyanarra az esemenyre mentek ez mar egy jo kiindulasi pont. Valamit kerdezz azzal kapcsolatban, vagy ird neki hogy hallottad hogy o is jon. Igy mar elkezdodik a beszelgetes aztan meg siman kerdezz ra hogy miujsag, reg lattad ilyesmi. Szerintem ne kerdezd meg higy van e kedve beszelgetni, ez annyira nem jo.
Azt meg hogy te bejössz e neki, azt szerintem ugy a legkonnyebb megtudni hogy ha mar jar ott a beszelgetes kivsit flortolsz vele, es ha jol reagal esetleg visszaflortol akkor ez egy jo jel.
Remelem tudtam segiteni :)) 16/L
Leleményes csaj ez az 1. válaszoló. Fogadd meg a tanácsát. Én is ezt javaslom, amit ő.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!