Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan írjak rá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá?

Figyelt kérdés
Hi! Van egy évfolyamtársam, akivel még nem beszéltem új suli(gimi), és nagyon tetszik, de nemtudom mit írjak neki. Ne legyen nyomulós

2018. dec. 10. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1. lépés: Ne írj neki, menj oda hozzá élőben.

Ha alapjáraton nem vagy sok önbizalommal megáldva, akkor nem lesz kellemes, de a lányok értékelik, ha személyesen megy oda hozzájuk valaki és nem messengeren kapnak egy szia mizu - (vagy igazából bármi más) üzenetet.

Hogy mit mondj neki, arra meg nincsen jó recept. Alkalomtól függően kitalálsz valamit.

2018. dec. 10. 20:46
 2/6 A kérdező kommentje:
De ha félrehívom a barátnőitől az cink nem?Önbizalom nem kevés, csak még van 4 évem ott és nemakarom hogy a "hírnevem"-re rossz folt essen.
2018. dec. 10. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

- Szia! Nem tudod véletlen, hogy mikor lesz a karácsonyi koncert?

- Szia! Figyelj, te a 9.B-be jársz? Ismered a Bencét? Nem tudod, hogy hol lehet most?

- Szia! A múltkor láttalak XY tanárral beszélni. Nektek is ő tanítja a matekot? Milyen?

- Szia! Nem tudod, hogy becsöngettek-e már?

- Szia! Ti most tényleg ebben a teremben lesztek? Nem úgy volt, hogy teremcsere van?

- Szia! Nagyon jó a pulcsid? Hol vetted? Pont ilyet keresek a húgomnak karácsonyra.

- stb, stb, stb.

2018. dec. 10. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"De ha félrehívom a barátnőitől az cink nem?"

Akkor ne hívd félre. Olyankor menj oda hozzá, amikor egyedül látod.

"Önbizalom nem kevés, csak még van 4 évem ott és nemakarom hogy a "hírnevem"-re rossz folt essen."

Pont ezt nevezik túl kevés önbizalomnak. :)

2018. dec. 10. 20:53
 5/6 anonim válasza:
odamehetsz ugy us hogy ott vannak a baratnoi. nem halsz bele ha nem csak vele beszelsz elso alkalommal es akkor meg nyomulosnak se fogsz tunni
2018. dec. 11. 22:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyugodtan menj oda hozzá a barátnői előtt is. Vegyél egy kis erőt, és legyél határozott, nem baj, ha tudja, hogy mi a szándékod. Legyél nagyon kedves, és érdeklődő. Mondd neki azt, hogy "Ne haragudj, beszélhetnénk pár szót kettesben?" Aztán elmondod neki, hogy nagyon szimpatikusnak találod így ránézésre, és nagyon örülnél neki, ha jobban megismerhetnéd. Itt meg is kérdezheted, hogy lenne-e kedve találkozni az egyik délután. Ha nagyon nem tud mit mondani, ajánld fel, hogy gondolkozhat rajta, itt akár bejelölhetitek egymást.

Velem egyszer hasonló volt, és nagyon tetszett, hogy meg merte tenni, és tulajdonképpen azzal, hogy elkezdtünk beszélgetni, és nem tudtam elmenekülni a helyzetből (mert mondjuk félénkebb vagyok), ezzel máris elkezdtünk ismerkedni, és bejött.

A hírneves dolgot értem, de ha nem jön össze a dolog, és te ezt nem valami hatalmas kudarcnak vagy kínos akárminek fogod fel, hanem mosolyogva azt mondod, hogy "rendben, elfogadom, hogy te nem szeretnéd. Kár érte, de azért köszönöm, hogy meghallgattál", akkor nem egy olyan embert látnak majd aki "úú de gáz, mit akart ez itt", hanem "azta, elég bátor volt, meg nagyon rendes"

Remélem, tudtam segíteni:)

2018. dec. 16. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!