Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánnyal nem tudom hogy járjak-e vagy nem szerintetek?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok,van egy lány akivel barátként nagyon jól kijövünk meg minden,nemrég bevalottam neki hogy bejön nekem aztán másnap azt mondtam neki hogy felejtse el amit előző nap mondtam,hülye voltam,erre megharagudott,napokig nem beszéltünk aztán rairtam megint hogy neharagudjon gyáva vagyok meg bátortalan(ami igaz is) és bocsásson meg emiatt aztán mondta hogy megbocsát azert mert nem akar egy jo barátot elvesziteni emiatt,azóta megint talán még jobban kijövünk egymással és az a probléma hogy rájöttem hogy nekem tényleg nagyon bejön mert aranyos meg minden,és egyértelmű jelek utalnak arra hogy én is bejövök neki de nem tudom most mit csináljak,meg fogom tőle kérdezni hogy látom van valami probléma ami őt bántja és mondja el,nem vallok be neki megint semmit mert szerintem annak megint nem lessz jó vége,talán hívjam holnap ki hogy beszélgethessek vele vagy mit ajánlotok ami nem vezet semmi rosszhoz?2018. nov. 28. 14:19
1/9 anonim válasza:
Mi honnan tudjuk ha te se tudod? Ezt neked kell eldönteni
2/9 anonim válasza:
"aztán mondta hogy megbocsát azert mert nem akar egy jo barátot elvesziteni emiatt"
Barát vagy számára, semmi több. Szóval nem értem a kérdést. Az bántja, hogy te más szemmel nézel rá, ő meg csak barátként rád, ami nyomasztó számára, és tönkre fogja vágni a barátságotokat.
3/9 A kérdező kommentje:
De azt is irta mikor összevesztem vele hogy "nem tudhatod hogy mit érez a másik irántad" és akkor most komolyan ebből nem arra következtet az ember hogy bejövök én is neki?Meg amúgy is az iskolába úgy viselkedik hogy én csak ezt tudom leszűrni belőle,nézi hogy mit csinálok épp a telefonomon,odajön hozzám beszélgetni,úgy néz rám mint aki szerelmes vagy én vagyok akkor most a rossz?Ezzel is többet hoztam ki magamból mint amennyire úgymondd képes vagyok,nem irtam le hogy elhivtam a varosba de nem élt a lehetőséggel,vagy megkerdeztem hogy suli után nem akar-e beszélgetni,és ahelyett hogy válaszolt volna erre azt irta hogy nem haragszik rám,már el is felejtette a régebbi kis incidenst.Én megpróbáltam,többre nem vagyok képes ez az első próbálkozásom.
2018. nov. 28. 16:18
4/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy nekem nagyon nehezen mennek az ilyen dolgok,ezért rontottam többször is ezeket a szerelmi bevallásokat.
2018. nov. 28. 16:22
5/9 anonim válasza:
Persze, hogy figyel rád, mivel barátok vagytok. Ha akarna tőled bármit is, repesve találkozna veled bárhol, bármikor.
6/9 A kérdező kommentje:
Ha fiú lenne megértettem volna egyből de így lányként azért több a válaszlehetőség. :)
2018. nov. 28. 16:28
7/9 anonim válasza:
Ponthogy lányként kevesebb, vagy igen vagy nem. ;)
8/9 A kérdező kommentje:
Igen de itt most nem csak a szerelemre értettem.:)
2018. nov. 28. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!