Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Finndorf kérdése:
Szerintetek járjak egy ilyen lánnyal (többi lent)?
Figyelt kérdés
Szval az van hogy van egy lany aki leirhatatlanul szep es okos is es most járok is vele de nagyon bunkó mostanában és visszahúzódó pedig én nagyon szeretem és próbálom is éreztetni vele. Mit csinálok rosszul? Vagy lehet Hogy van valakije? A válaszokat előre is köszönöim2016. júl. 27. 21:32
1/8 anonim válasza:
Legegyszerűbb ha rákérdezel nála, hogy mit csinálsz rosszul!?
2/8 anonim válasza:
kérdezd meg tőle, 10 mp be kerül és sok mindent megtudsz
3/8 A kérdező kommentje:
erre már gondoltam de az okyan mintha nem bíznék benne vagy ha bevallanám azt hogy elrontottam. ráadásul a nemi éketünk jó úgyhogy nem tudom hogy most mi van . de azert megfontolom es koszi :)
2016. júl. 27. 21:44
4/8 anonim válasza:
Hello lenne 1 kérdésem.Hány évesek is vagytok?
5/8 anonim válasza:
Nem pont magadat kell okolni ha ő bunkó!Beszélj vele!!Tudod,néma gyereknek... 😁
6/8 anonim válasza:
Na most akkor döntsd el kérlek mit szeretnél :D
A 'lehet hogy van valakije?' kérdésből érezhető h nem bízol benne teljesen. Szeretnél válaszokat kapni, de fel sem tetted a kérdéseket... Nem azt mondom, hogy támadd le őt ezekkel, hanem úgy...ha beszélgettek és ilyesmi téma van, akkor kicsit ölelgesd, puszilgasd, közben azért rákérdezhetsz hogy 'Minden oké? Nincs baj?' stb.
A kommunikáció igenis fontos egy kapcsolatban, ne hanyagoljátok el :) ha van valami baj azt mindig beszéljétek meg, nem éri meg elhallgatni :/
F
7/8 A kérdező kommentje:
mar megoldottam a helyzetet koszi a valaszokat
2016. júl. 27. 21:51
8/8 anonim válasza:
Remek :)
Remélem minden rendben :)
További szép estét!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!