Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek járjak, összeköltözzek egy cigány lánnyal?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, mostanában elég sokat beszélgetek akár interneten, néha élőben is cigány lányokkal, és szeretnék választani közülük egyet, akivel el akarom juttatni a kapcsolatot arra a szintre hogy össze is költözzünk, mert sajnos azok közül akik igazán tetszenek, szinte mind nagyon messze lakik, én pedig pesten. Szerintetek jól jöhetek ki a dologból, ezeknél a lányoknál nincs meg a "rokonság" probléma? Vagy túl veszélyes ez a kulturális különbségek miatt? Elég magányos vagyok sajnos az életvitelem miatt, jó lenne már valaki.2013. dec. 24. 14:31
1/8 anonim válasza:
Bármilyen nővel boldog lehetsz, csak a cigánnyal nem! Nem vagyok rasszista, de ott olyanok az életkörülmények és a családi körülmények, hogy megkeserítik majd minden napodat. Ha meg elhagyod, akkor a hajógyárin kötsz ki valamelyik konténerben.
2/8 anonim válasza:
Ha becsületes és kedves, nyugodtan! A roma is ember :)
4/8 anonim válasza:
jól jöhetsz ki ha a családja nem tudja hogy hol laktok ;)
6/8 anonim válasza:
végülis azt mondják hogy a cigányok jól főznek :D
7/8 anonim válasza:
Az elsőnek teljesen igaza van én se tudtam volna jobban összefoglalni.Szegény édesapám is mindig azt mondta,mindegy milyen lányt hozol a házhoz csak cigányt ne!!!
8/8 dragonkalo válasza:
Dehogyis,maradj távol a cigányoktól.
Bármi kis veszekedésért,vagy problémáért a família fog megkeresni,+ nem hiszem,hogy 30 gyereket akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!