Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne, ha egy 12 éves lánnyal járnék?
Figyelt kérdés
15/f2013. dec. 24. 09:33
2/9 anonim válasza:
Én nem tenném, szegénynek valószínűleg normális, teljes önképe sincs és még kevésbé tudja, hogy mit is akar, mint idősebb társai, emellett, lehet, hogy csak egy hóbort nála, hogy most fiút akar és 1-2 hónap múlva rájön, hogy mégse kell ez neki, vagy egyszerűen megun téged.
Szóval hagyd még szegényt, éretlen kislány még, nem kellene, hogy kapcsolaton járjon az esze.
3/9 anonim válasza:
2-es értek egyet. Az ilyennek nem sok értelmét látom.
4/9 anonim válasza:
Volt 12 évesen 15 éves barátom. Ő teljésen belém volt esve, de otthagytam más miatt. Akkor ismertem ki magam, szerintem az is bánthatja, hogy vele meg még mindig együtt vagyok, kb egy évig nem is köszönt az utcán.
15/L
5/9 anonim válasza:
Neem! en 12 eves vagyok es a baratom 18 sokat beszeltunk eloszor en vallotam szerelmet eloszor cikinek gondolta mert o akkor volt 182 centi en meg 156 de mar teljesen ohh ... na szoval nem ciki <33
6/9 A kérdező kommentje:
hát azért a barátod helyében én cikinek éreznem, mert ő végzős, te meg 6.-os max 7.-es vagy
2013. dec. 24. 19:33
7/9 A kérdező kommentje:
de azért köszi a választ :D
2013. dec. 24. 19:33
8/9 anonim válasza:
5 ikes xD
azert mar megszoktuk xd
9/9 anonim válasza:
Én 14 vok a barátnőm 12 és sütemény nem sokat számít a korkulonbseg ha szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!