Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért nem mertek kezdeményezni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mertek kezdeményezni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Lányok, rengetegszer látom, hogy utcán mikor megyek vagy akárhol, sokszor megnéznek, persze nem úgy, mint aki hülyén nézz ki. Tudom hülye kérdés, de ilyenkor nem érzitek úgy, hogy mi lett volna ha kezdeményeztek? Bármilyen fiúnál, akit láttok utcán,metrón akárhol, bejön nektek, akkor nem lenne jobb oda menni és beszélgetni, mint csak nézni és gondolkozni, hogy mi lett volna ha...? Tudom, ez nem úgy megy, hogy csak úgy odamész és beszélsz, mert ahhoz nagyon nagy önbizalom kell, még fiuk részéről is, de ha mi nem vesszük a jelet akkor nem tudjuk, hogy tetszünk nektek.

2018. nov. 24. 17:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Úgy látom vetted a jelet, miért nem léptél te?
2018. nov. 24. 17:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Az, hogy csak megnéz valaki nem feltétlenül a jele annak, hogy tetszek neki. De van aki még azt se veszi észre ha megnézik a lányok, szóval ők nem mennek oda főleg mert nem is látják.
2018. nov. 24. 17:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Ezért a kérdés az, hogy miért nem. Persze tudom, hogy kezdeményezni nehéz, és mint mondtam, mi fiúk se megyünk oda. Én se. Igazából a gondolat menet érdekelne az egésznek, hogy ilyenkor mit éreztek lányok
2018. nov. 24. 17:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokak szerint még mindig a fiúknak kell kezdeményeznie, nem mindenki bátor annyira, ki tudja milyen az a srác, ribinek néz, mit mondjak neki, nem tetszik stb.
2018. nov. 24. 18:05
 5/10 A kérdező kommentje:
De ha a srác normálisnak nézz ki, és igen tudom, hogy általános tény még mindig az, hogy a fiúnak kell, de ha ő nem mer?
2018. nov. 24. 18:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetben elmennek egymás mellett és ennyi volt. Ha nem ismerem az illetőt, nem tudhatom, hogy pl van-e valakije. Ennyiből a srác meg töketlen, ha nem mer odajönni. :D
2018. nov. 24. 18:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem egyrészt nincs önbizalmam.

Másrészt meg én úgy gondolom hogy ha egy srác nem jön oda nem is tetszem neki.

Nem akarok leégni, se azt hogy túl rámenősnek nézzenek.

2018. nov. 24. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Lefordítom: Te nem mersz odamenni lányokhoz, de azért számon kéred őket, hogy ők miért nem mennek oda hozzád, hiszen olyan jó pasi vagy, és látod, hogy érdeklődnek irántad.

Remélem átjött, hogy ez mekkora egy baromság. Ennél több nem is kell, s megértsd mekkora hülyeséget toltál ide.

Ha magányos vagy és vársz a csodára, akkor ne csodálkozz, hogy egyedül maradsz. A jó dolgok nem jönnek csak úgy, tenni is kell érte. Ha kapcsolatot akarsz, ismerkedj, járj olyan helyekre, ahol új emberekkel találkozhatsz, vagy a te szavaiddal élve ne csak nézz és gondolkozz, hogy mi lenne ha, hanem szólítsd meg az adott lányt. Max nemet mondd, de lehet a következő már igent. Az élet ilyen, nehéz és néha igazságtalan, de a munka előbb utóbb kifizetődik.

2018. nov. 24. 20:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy nem tudok ismerkedni? én azt a kérdést vetettem fel, hogy miért nem mernek kezdeményezni, nem magamról beszéltem. Nem k**vára nem vagyok magányos, és volt több kapcsolatom is, szimplán a gondolatmenetre voltam kíváncsi. Odamerek menni, de nem utcán. K**va sok helyre járok, ahol lehet, nem erről volt szó....De nyilván ismersz, hisz látatlanba azt mond az ember amit akar....
2018. nov. 24. 21:28
 10/10 anonim válasza:
Szerintem csak néznek a fejükből. Ettől még nem éreznek semmit irántad. Max. lehet,hogy gondolták,hogy nem rossz pasi,de csak ennyi.Van ilyen sok.A nőknek elég sok pasi van aki leszólítja és talán jó szövege van és azzal megnyeri.Miért érezne bármit is,ha azt sem tudja,hogy tudsz-e értelmesen beszélni vagy szabad vagy-e egyáltalán, vagy van társad. Miért te érzel valamit,ha látsz egy plakáton egy jó nőt? Szerintem max. ennyit érez az a nő is aki lát téged.Ha szemezel vele talán várja,hogy akkor akarsz valamit és ha jó a szöveged is a külsőd mellett akkor érdeklődhet irántad.Ha te akarsz valakivel ismerkedni hát tedd meg te! Aki akart veled ismerkedni az már biztos meg is tette,a többi meg nem akart.Ennyi.
2018. dec. 5. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!