Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri tovább próbálni?
Figyelt kérdés
Osszejottem egy nalam 3 évvel idősebb sraccal.
Kb 2 hete járunk , de már 3 szor sírtam miatta.
Most lehet én vagyok érzékeny, de nem akarok benne lenni egy olyan kapcsolatban, ami ennyi fájdalmat okoz
Szerintetek korán feladom ?
16L 19/F
2018. nov. 18. 16:03
2/5 anonim válasza:
Minden pasi mellett hisztis leszel, szóval nem tudom minek ugrálnál.
3/5 A kérdező kommentje:
Hazudik arról hogy hol van és hogy kivel
2018. nov. 18. 17:23
4/5 DollarDog válasza:
Ha hazudik neked akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy mégis mi a francnak vagy vele? A párkapcsolat alapja a bizalom, ha ez nincs meg akkor boeul az egész. Szakitanék minél előbb a helyedben.
19F
5/5 anonim válasza:
Ha bebizonyosodott, hogy hazudott, akkor azonnal hagyd őt! Így akarsz vele heteket, hónapokat, éveket, életet leélni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!